USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Викидаючи сміття, волинянка загинула під колесами трактора

30 Квітня 2013 16:05
Пенсіонерка загинула внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на Волині.

Про це повідомили у СЗГ УМВС у Волинській області.

Так, ДТП трапилася у Ковелі. На 64-річну місцеву мешканку наїхав 35-річний ковельчанин, керуючи трактором «Т-40» із причепом. Жінка намагалася викинути сміття у причіп трактора, який розпочав рух, але втратила рівновагу і опинилася під колесами.

В результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували в реанімаційне відділення районної лікарні, де згодом від отриманих травм вона померла.

У справі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Наразі триває досудове розслідування.

Ще одна аварія трапилася в Торчині. 58-річний водій маршрутного таксі, керуючи автобусом «БАЗ», в’їхав у будинок. Внаслідок аварії постраждала 15-річна пасажирка. Після огляду лікаря дівчину відпустили додому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus