USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Вимагали хабарі та збували психотропи – на Волині судитимуть патрульних

3 Квітня 2023 16:46
Прокурори скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення волинськими патрульними поліцейськими вимагання та одержання неправомірної вигоди, збуту психотропних речовин, перевищення влади, що супроводжувалось насильством, грабежів та вимагань, вчинених в умовах воєнного стану, а також легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом.

Про це повідомили у прокуратурі області.

За даними слідства, поліцейські упродовж листопада 2022 – січня 2023 року систематично одержували неправомірну вигоду й вимагали грошові кошти та майно від громадян, у тому числі причетних до вчинення правопорушень, незаконно збували психотропні речовини та легалізовували доходи від цієї діяльності.

Таким чином правоохоронці незаконно заволоділи коштами та майном на суму понад 80 тис. грн та легалізували одержані злочинним шляхом доходи в сумі 60 тисяч гривень.

Задокументовано також факти перевищення патрульними влади, що супроводжувались насильством.

Обвинувачувані перебувають під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus