USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Винуватця ДТП, в яку потрапила 11-річна дівчинка у Луцьку, знайшли

25 Липня 2013 14:32
Лучанина, який допустив наїзд на 11-річну дівчинку, знайшли правоохоронці, - йдеться у прес-службі волинської міліції.

В Луцьку о 19 годині на проспекті Соборності зареєстрували дорожньо-транспортну пригоду за участі пішохода. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що водій, керуючи невстановленим автомобілем, допустив наїзд на 11-річну дівчинку, яка переходила проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переході. Винуватець ДТП із місця пригоди зник.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід отримала тілесні ушкодження та, на щастя, після огляду лікарів дівчинку відпустили додому.

Працівники міліції відразу розпочали оперативно-пошукові заходи, у результаті яких завдяки небайдужим громадянам вдалося з’ясувати декілька цифр номерного знака автомобіля. Перевіривши транспортний засіб, згідно із інформаційно-аналітичною базою, встановили, що на території області він не зареєстрований.

Відтак усі наряди дорожньо-патрульної служби відділу ДАІ були орієнтовані на перевірку подібних автомобілів. Згодом працівники відділу ДАІ Луцького МВ УМВС України у Волинській області, здійснюючи нагляд за дорожнім рухом по вулиці Декабристів, помітили автомобіль, що підходив за описом. Правоохоронці зупинили транспортний засіб, на якому були механічні пошкодження, для перевірки документів водія.

За кермом «Шевроле Авео» знаходився 29-річний лучанин, який нещодавно придбав автомобіль. Під час спілкування з правоохоронцями він не став заперечувати свою причетність до автопригоди та разом зі стражами доріг поїхав до підрозділу для встановлення усіх обставин події.

Інформацію про даний факт належним чином зареєстровані, проводиться перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus