USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанин Вишинський - другий на естафеті Дефлімпійських Ігор

29 Липня 2017 20:26
Луцький атлет Дмитро Вишинський у складі збірної України став другим на естафеті «4 по 100» на змаганнях у Туреччині, пише Район.Луцьк.

У фінальному забігу з результатом 41.77 українці поступилися конкурентам з Японії, які пробігли дистанцію на 0.11 секунди швидше. Крім лучанина Дмитра Вишинського, у «четвірці» наших естафетників були Максим Пендрак, Олександр Дмітрієнко та Дмитро Руденко.

До слова, сам забіг виявився дуже інтригуючим, і саме Дмитро Вишинський, який був другим у своїй «четвірці», організував лідерство команди. Утім, у підсумку японці виявилися швидшими. Однак і друге місце на п'єдесталі пошани – великий здобуток для легкоатлетичної дефлімпійської збірної України. А виступ Вишинського не став фінальним акордом лучан на такому спортивному святі: завтра честь збірної України з футболу у фіналі проти господарів змагань – турків – захищатиме лучанин Володимир Вальчук.

Нагадаємо, 28 липня Дмитро Вишинський фінішував другим у фінальному забігу на 200 метрів, а на дистанції 100 метрів атлет здобув золоту медаль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus