USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У районі на Волині організували військовий вишкіл: вивчали місцевість, стріляли та надавали меддопомогу

4 Серпня 2022 20:42
3 серпня у Камінь-Каширському районі пройшли комплексні заняття з військової підготовки.

Про це повідомили у Камінь-Каширській РДА.

В одному із підрозділів територіальної оборони пройшли комплексні заняття з військової підготовки за участю представників ЗСУ, Держприкордонслужби, а також органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району.

З-поміж усього, присутні відпрацювали майстерність стрільби з різних видів зброї, надання медичної допомоги та основи військового орієнтування, зокрема способи вивчення місцевості, використовування топографічних та інших видів карт при виконанні бойових завдань.

За словами учасників заходу, такого роду заняття дають змогу вдосконалити рівень теоретичних знань, практичної підготовки в процесі прийняття оперативних рішень в умовах воєнного стану.

Підсумовуючи, начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук висловила вдячність за чітку взаємодію та спільно організовану роботу.

«Ефективність таких занять досягається особливостями їх проведення. Гадаю, ми вкотре отримали очікуваний результат. Подібні заходи не перші та не останні, позаяк нинішні умови вимагають постійно підтримувати військовий вишкіл. Разом до перемоги!» – резюмувала Ольга Петрівна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus