USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Я – Україна… Я сильна. Я подолаю біль». Настя Каменських загадала з лучанами спільне бажання. Фото

22 Квітня 2023 14:14
Щирі емоції, позитивні вібрації та чуттєві танці: запальний вечір з україномовними та іспаномовними хітами, виконаними наживо, подарувала лучанам Настя Каменських.

Концерт у рамках благодійного туру «Я – Україна!» відбувся 21 квітня в РЦ «Промінь».

Попередньо NK мала виступити в Луцьку 1 квітня, однак у зв’язку з втратою голосу та проходженням курсу інтенсивного лікування концерти співачки в низці українських міст довелося перенести.

«Я така щаслива вас усіх бачити! Хочу сказати вам дякую за те, що ви прийшли на концерт. Ми разом зробимо круту справу: з кожного проданого квитка йде донат на допомогу Збройним силам України. Хочу ще сказати величезне спасибі нашим захисникам за те, що ми з вами сьогодні маємо можливість зустрітися. Війна показала, що найголовніше – триматися разом. Саме так ми можемо досягти нашої перемоги. Тому давайте одне одного тримати, нікуди не відпускати – й усе в нас вийде», – зазначила NK.
Настя вразила виконанням улюблених пісень, як-от «Тримай», «Обіцяю», «Почуття», і нових композицій, присвячених незламності України та міцності нашого народу: «Душа», «Я – Україна!» Також зі сцени лунали іспаномовні треки співачки. А разом із залом виконавиця заспівала Гімн України та патріотичну «Ой у лузі червона калина».
Між піснями Настя постійно жартувала та спілкувалася з присутніми. Неодноразово спускалася зі сцени в залу, аби сфотографуватися та обійнятися з шанувальниками.
Як пригадала співачка, за кілька днів до початку повномасштабного вторгнення вона зняла кліп на пісню «Кришталь». Прем’єра відео мала відбутися 11 березня, однак її було перенесено на невизначений термін. Настя врешті наважилася випустити кліп на прохання слухачів, які чули пісню «Кришталь» на багатьох благодійних концертах на підтримку України.

«Ви відчуваєте мою енергію? Я бачу зі сцени все і хочу, щоби ви були максимально зі мною… Я хотіла презентувати кліп, але довго відкладала, бо думала, що це не на часі. Для мене це був символ до і після. Але потім я зрозуміла, що не потрібно відкладати своє життя, варто показувати те, що ти робиш, аби це стало стимулом іти вперед. Правда?» – звернула увагу Каменських.
До сліз присутніх зворушили нові пісні NK, присвячені незламності духу та серця кожного українця, зокрема «Душа» та «Я – Україна!» Виконуючи останню, не змогла стримати сліз і сама Настя:

«Тому що я – Україна
Я витримаю біль
Я захищу тебе від куль
Що в мене цілять звідусіль

Тому що я сильна
Я подолаю все
Бо ти мене в своїх руках несеш

Наші ангели нас захищають
Від навали і тьми ворогів
Мої крила тебе обіймать
Мої руки в крові чужаків
Вони ніж нам встромили у спину
Увірвавшись нахабно вночі

Але стали ми за Україну єдині
Схрестивши у битві мечі
Відбудуємо все
Повернуться із далеких країв всі птахи».
«Мені дуже подобаються наші люди. Ми такі сильні. У нас є вогонь… Ми найкрутіша, найсильніша нація. Ніхто й ніколи не зможе забрати в нас нашу ідентичність, нашу культуру, нашу мову, наш дух і нашу свободу. Українська душа неймовірна. Вона глибока, ніжна, тендітна, водночас сильна та нескорена…

Хочу сказати величезне спасибі нашим захисникам, всім волонтерам, лікарям, тим, хто на фронті чи в тилу, хто боронить, хто захищає, хто допомагає… Кожен із нас – це Україна. Ми всі – Україна», – наголосила Настя Каменських.
Упродовж концерту глядачі могли долучитися до збору коштів на потреби ЗСУ та взяти участь у благодійній лотереї. Троє щасливців у результаті розіграшу виграли упаковку солі з Соледара «Міць. Українська кам’яна», комплект білизни та підвіску у формі карти України від «Золотого віку».

Також зі сцени розіграли чарівний віночок, у якому Настя Каменських виконала пісню «Коли мине війна». Його сплели дітки з Ірпеня. Виручені кошти скерують підрозділу «Азов» Національної гвардії України.
Насамкінець Настя пообіцяла прихильникам і надалі радувати їх своєю творчістю, загадала разом із присутніми єдине, спільне для всіх українців бажання якнайшвидшої перемоги та ще раз виконала на біс пісні Elefante та «Тримай».

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Яна Показати IP 22 Квітня 2023 15:41
Це вам не Олег Вінник який сидить за кордоном
Анонім до Яна Показати IP 22 Квітня 2023 17:44
Ну так , разом з Потапом вона 'долає біль' на іспанських курортах вже більш як рік
Іра до Яна Показати IP 22 Квітня 2023 18:04
А вона,що не за кордоном відсижувалась?Не в Іспанії?
Луч до Іра Показати IP 22 Квітня 2023 22:11
Так вона не відсиджується , вона працює!
Лучанка Показати IP 23 Квітня 2023 13:07
Ганьба лучанам, що ці підлабузники ганебні, що сидять за кордоном, зібрали тут зал. Наступне дно, що можна пробити, це концерт Лободи
Анастасія недо блоге Показати IP 23 Квітня 2023 23:31
Я в шоці...На це ще й люди прийшли...Прихожани моск.церкви напевне.Адекватна людина на це не може прийти,перевертні всі ті,які пішли до цієї...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus