USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Як футболісти зустрінуть Новий рік. ОПИТУВАННЯ

29 Грудня 2013 18:00
Темур Парцванія (правий захисник «Волині»): «Новий рік зустрічатиму на батьківщині, в Грузії. Сподіваюся в 2014 році все буде добре у футболі та поза стадіоном. Головне – побільше удачі в кар’єрі».



Гал Шиш (лівий оборонець «Волині»): «Поїду зустрічати свято до ізраїльського міста Ейлата. Очікую в наступному році для себе міцного здоров’я й вдалого футбольного сезону».



Богдан Шершун (опорник «хрестоносців»): «Останні дні грудня проводив у Бельгії. Поїхав туди разом з одноклубником Матуку. Де зустрічатиму Новий рік? Ще остаточно не вирішив».



Дмитро Задерецький (гравець «Волині»): «Буду святкувати вдома з батьками. В 2014 році чекаю на нові перемоги».



Віталій Полянський (колишній гравець «Волині»): «Під час бою курантів буду із друзями у Дніпропетровську. Сподіваюся наступний рік подарує кар’єрний ріст. Можливо перейду до «Баварії» або ж до «Барселони» (усміхається, – ВН)».



Ігор Биканов (екс-півзахисник «Волині». Нині працює в Харкові дитячим тренером): «Свято зустріну разом із родиною. В наступному році очікую у всьому стабільності: в роботі, особистому житті. Вважаю, що в наш час це є дуже важливим…».



Ілля Галюза (гравець луганської «Зорі»): «Зустрічатиму Новий рік з сім’єю та друзями в Криму. Запросимо для дітей Діда Мороза і Снігуроньку. Подаруємо малечі свято. Думаю, що весело зустрінемо рік Коня!».



Юлія Слісарчик (гравець жіночої збірної Білорусі): «Новий рік вважаю сімейним святом. Тому буду це свято відзначати в сімейному колі. У 2014 році чекаю від нашої команди кращих результатів. Хочеться, аби він подарував нам все найкраще».



Аліна Горобець: (лідер жіночої футзальної збірної України, найкраща футзалістка світу 2009 року): «Буду з своїми друзями-віруючими у російському місті Пензі. В новому році прагну побачити у всьому зміни. Звісно, що в кращу сторону».



Міліца Вуліч (гравець жіночої збірної Чорногорії): «Останній день старого року проведу в рідному Нікшичі. Першого січня поїду з друзями до курортної Будви. Сподіваюся, що новий рік приємно здивує як в особистому житті, так і в спорті».



Юрій Тимофеєв (старший тренер паралімпійської збірної України, заслужений тренер України): «Раніше інколи Новий рік зустрічали з дружиною за кордоном: Відень, Будапешт, Прага… Цьогоріч будемо вдома, у Луцьку. Чекаю в новому році перемоги паралімпійської збірної на чемпіонаті Європи, що пройде в Португалії».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олег Показати IP 29 Грудня 2013 18:47
Скромненько. Київські "зірки" мабуть на Мальдіви полетять
123 Показати IP 29 Грудня 2013 22:33
А Мілевський знов навалиться та щось розтроще...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus