USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як у Луцьку трухляві дерева нищать майно

9 Жовтня 2014 08:50
Зрізати в Луцьку старі трухляві дерева комунальникам допомагає вітер. Щоправда, після такої зачистки часто бувають негативні наслідки, - інформує ТРК «Аверс».

Трохи вітру й у Луцьку вже традиційно розпочинається деревопад. Старий горіх на вулиці Львівській не витримав поривів вітру та завалився просто на автомобіль, припаркований поряд. Немала гілка пошкодила бік автівки та вибила бокове скло іномарки. Зачепила також і лінії електропередач, які йшли вздовж дороги.

На щастя, ніхто не постраждав. Місцеві мешканці кажуть, що давно просили комунальників зрізати трухляве дерево, однак їх досі ніхто не послухав. До слова, від старості дерева падають у Луцьку вже не вперше. На цей раз, власник автівки подумує над тим, аби задля відшкодування збитків подати на комунальників до суду.

Водій пошкодженої автівки Святослав розповів: «Припаркувався, зайшов в аптеку купити ліки. При виході з аптеки порив вітру і падає дерево на машину. 8 кроків і був би я біля цієї машини під тим деревом, бо якраз сідав би з тої сторони. Зверталися люди, щоб зрізали дерево, ніхто уваги не приділяв цьому».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
РЕСівець Показати IP 9 Жовтня 2014 11:24
А те що самі жителі садять дерева в небезпечних місцях то нічого? Скільки разів ми зрізали дерева які мешканці сіл, приватного сектора садять якраз під лініями. При цьому ще й сперечаються і не дають зрізати хоча гілки вже дістають до проводів. Або посадить березу біля хати а вона потім стає аварійною і це чудо заставляє нас зрізати те дерево бо воно може бачиш но впасти на хату або проводи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus