USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Які неочікувані особливості може мати безвіз для України

17 Листопада 2016 08:31
Депутати заявили, що Україна виконала усі 144 умови для того, аби ЄС виконав свою обіцянку стосовно безвізового режиму.

Зі слів нардепів, вчорашнє засідання та звернення до ЄС стосовно безвізу не було черговим нагадуванням, а є вимогою виконати свої обіцянки, - передає кореспондент 24 Каналу.

Проте, навіть якщо Євросоюз і надасть Україні довгоочікуваний безвіз, він може мати несподівані особливості.

Відтак, безвізовий режим для українців нагадуватиме систему безвізу для американців – режим попереднього дозволу. Тобто, задля переходу кордону, потрібно буде заповнити електронну анкету та пройти перевірку. І тільки після цього, якщо система не матиме претензій, охочий отримає дозвіл на перетин кордону.

Однак, на думку деяких депутатів, цей режим може бути ще гіршим, аніж наявність візового режиму.

Бо не факт, що, приїхавши на кордон, людину не повернуть назад, бо у неї не буде відповідних документів чи пояснення, підкріпленого додатковим папером.
Як повідомляло нещодавно Інформаційне агентство Волинські Новини, надання Україні безвізового режиму з Євросоюзом намагаються загальмувати Франція, Німеччина та Бельгія. Так, Париж, Берлін і Брюссель прагнуть знайти хоч якусь зачіпку, щоб відкласти розгляд питання. Така поведінка пов'язана з внутрішньополітичною ситуацією в цих країнах, де питання міграції є дуже болючим.

Зауважимо, 23 жовтня президент України Петро Порошенко повідомляв, що документи про лібералізацію візового режиму будуть підписані і ратифіковані Європарламентом до 24 листопада, коли в Брюсселі відбудеться саміт Україна - ЄС. 26 вересня комітет Європейського парламенту з громадянських свобод, юстиції та внутрішніх справ підтримав надання Україні безвізового режиму з ЄС.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ПОРОШЕНКО УКРАЇНІ БЕЗВІЗОВИЙ РЕЖИМ ОБІЦЯВ. ВІДЕО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
нелучанин Показати IP 17 Листопада 2016 09:37
безвіз для України - це як морква для осла. більше того, та морква є неїстівною. а причина в тому, що уряд УРкаїни імітує реформи, не приближаючись ні на йоту до демократичного суспільства.
Лучанин нелучанину до нелучанин Показати IP 17 Листопада 2016 10:22
На місці Євросоюзу жодна держава не пускала б до себе нікого звідти, де йде громадянська
LuBart до Лучанин нелучанину Показати IP 17 Листопада 2016 13:19
Громадянська? цікаво як давно Ви стали Лучанином.
Лучанин нелучанину до LuBart Показати IP 17 Листопада 2016 17:09
Та давно. Чи Ви думаєте що в Луцьку геть всі фанатіють від того, що на україні робиться останні 3 роки ? )
нелучанин до Лучанин нелучанину Показати IP 17 Листопада 2016 14:28
у громадянській війні немає третьої сторони, яка підтримує фінансово і зброєю одну із сторін конфлікту. в даному випадку це інспірована агресія або прикрита інтервенція
Лучанин нелучанину до нелучанин Показати IP 17 Листопада 2016 17:06
ооооо насмішили ) Дуже часто якраз одну або обидві сторони у громадянській підтримують зовнішні сили. Ну наприклад на україну присилають з Англії броньовики, НАТО посилає інструкторів, Конгрес США приймає рішення про виділення сотень мільйонів допомоги на озброєння, а на майдан всякі Байдени і нуланди приїжджали. Слово "Історія" вам невідоме, інакше ви б розповіли про громадянські війни і втручання інших держав після Великої Французької революції, Великої Жовтневої, про громадянську в Іспанії в 30-х рр. , в Англії у 17 ст., Тридцятирічну тоді само, та майже яку не візьми......Не на того попали.
Просто Показати IP 17 Листопада 2016 09:49
Саме смішне в тому, що люди вірять в цю муру. Відмінять його на папері, але х@й ви туда попадете без грошей!
Консул до Просто Показати IP 17 Листопада 2016 10:39
Ви так само без грошей і з візою не попадете.
Просто до Консул Показати IP 17 Листопада 2016 11:29
Згоден. Того й питання безвізового режиму на останньому місці має бути, в ситуації з нашою країною.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus