USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Якщо не зменшать комуналку, будемо прощатися. Інтерв'ю Зеленського – максимально коротко

1 Вересня 2019 15:18
Телеканал 1+1 показав інтерв’ю президента України Володимира Зеленського актору Станіславу Боклану з нагоди 100 днів президентства.

Про що сказав глава держави – максимально коротко передає видання «Новое время».

Погано реагую на гнівні коментарі у Facebook. За що? Мені не дозволяють їздити на роботу на велосипеді. Було декілька прикладів, коли зовсім було небезпечно.

Богдан нетерплячий і повинен заспокоїтись. Я йому подзвонив і сказав, що він неправий, якщо поїхав на весілля у Сен-Тропе, а не був на Дні Незалежності.

Колишнє керівництво МЗС дуже не хотіло допустити моєї розмови з президентом Росії. Для них – не дай Боже зараз моряки повернуться через розмову Зеленського з Путіним.

Щодо партії Медведчука є великі питання, звідки у них гроші. У нас є відповіді – обсяги кеша звідки і з якої країни вони все це отримують. Це буде дуже гучна історія, яка дуже погано закінчиться.

Ми закінчимо контрабанду, коли буде реформована митна служба і податкова. Це буде до кінця 2019 року.

Задача поставлена новому уряду: якщо не зменшать комуналку, будемо прощатися.

До деяких депутатів зі Слуги народу вже ходять люди. Я по телефону казав вже деяким відверто: Я вас приб’ю.

Я впевнений, що повинен бути законопроект про захист прав меншин: їхня мова, їхня віра.

Трампу запропоную: інвестуйте в країну, нам потрібні більш дешеві гроші.

Найбільш складний момент – коли було четверо загиблих, і після цього я говорив з президентом Росії.

Я більше не актор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Споживач Показати IP 1 Вересня 2019 18:04
Комуналка-це ЩО???В жодній країні такого немає.Є окрема оплата за певні послуги і оплата за товар(газ і електроенергія).Все має окрему собівартість і відповідно ціну.Так само як і оплата телебачення,інтернету,звязку,інше...
скептик до Споживач Показати IP 1 Вересня 2019 20:30
еге ж, але у деяких країнах ціна на газ для населення складає нуль доларів
Навуходоносор Показати IP 1 Вересня 2019 20:15
Сто дней президентства показали, что Зе позвал во власть слишком много балаболов. Большая часть из них закончили какие-то вузы, а некоторые даже успели поучиться в иностранных (есть такие, что и не в одном), но если послушать их выступления, то сразу становится понятно, что ни знания, ни интеллект к диплому автоматически не прилагаются. Среди слуг народа практически отсутствуют технократы, такого не было никогда! Знакомство с биографиями "слуг" показало, что эта молодая поросль промышляла всю жизнь либо грантоедством, либо не совсем прзрачными деяниями в околоолигархическом бизнесе. То есть жизненный опыт она имеет весьма специфический. Всем этим матёрым, хоть и молодым, грантоедам Зе с трибуны Рады сообщил, что если за год они не сумеют удовлетворить население, то он будет ими недоволен, и намекнул на возможность роспуска. Тем же он грозит и правительству. Никто пока не сказал президенту, что его должность - это не работа шпрехшталмейстера. Никто не обратил его внимание на тот простой факт, что Раду нельзя распустить лишь потому, что главе государства покажется, что она не удовлетворяет народ. Есть строгие, оговоренные Конституцией причины для роспуска парламента (отсутствие коалиции, неспособность приступить к работе в течение месяца, неспособность утвердить правительство). В 2007 году Ющенко с Тимошенко придумали ещё один способ - обнуление партийных списков, сложение большинством депутатов их полномочий, лишение парламента кворума, а значит и дееспособности. Но способ этот крайне громоздок, а главное, предполагает добровольное сложение полномочий большинством депутатов. Оптимизм от прихода новой команды тает, как мартовский снег...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus