USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Йому було лише 36: у Києві провели в останню путь Героя з Волині Сергія Подкопаєва

13 Квітня 2023 13:24
У Києві 12 квітня попрощалися із українським воїном Сергієм Подкопаєвим родом з Волині, позивний Пархом, який загинув геройською смертю під Бахмутом.

Про це повідомив Степан Брацюнь.

Похоронили відважного українського воїна на Алеї Героїв Лісового кладовища.

Йому було 36 років, народився на Волині, в місті Володимир. Коли розпочалася повномасштабна війна, одним з перших взяв до рук зброю і став на захист України. Спочатку записався до Київської тероборони в роту УВО, яку формувала ОУН, пізніше служив в 23 окремому батальйоні спецпризначення, 02-22 бригади при Президенті України.

«У 2013 році Сергій разом зі своєю мамою Олександрою Підкопаєвою брали участь в Революції Гідності, приїхавши до Києва з Волині. Обоє гідно відстоювали правду і справедливість. Поки Сергій бився з ворогами на сході України, мама боролася з покидьками в судовій системі, відстоюючи добробатів в судах.

Я познайомився із Сергієм 10 березня 2022 року в Бортничах під Києвом, де дислокувалася рота УВО. В той день я доставив до підрозділу нового бійця, уродженця Сумщини, який приїхав до Києва із Праги, щоб зі зброєю в руках захищати свою Вітчизну. Також привіз хлопцям харчів, ліків, теплого одягу, карімати та спальники.
В цей час Сергій з Ігорем Рудником готувався, щоб заступити на позиції, які контролювали, в його очах горіла відвага і впевненість, що ворогу ніколи не здобути столиці. Схиляємо наші голови перед нашими захисниками.

Україна завжди пам’ятатиме своїх Героїв!

Низький уклін мамі Сергія, пані Олександрі Підкопаєвій, яка зростила відважного українського лицаря. Щирі співчуття рідним, близьким, друзям і побратимам Сергія», – йдеться у дописі.

Як ми писали, Сергій Подкопаєв загинув вранці 5 квітня, виконуючи бойове завдання під Бахмутом.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі півчуття рідним загиблого. Герої не вмирають!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Янеробот Показати IP 13 Квітня 2023 14:57
Вічна пам'ять!!! Слава Герою!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus