USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

З початку року на Волині у ДТП загинули майже 80 людей

9 Жовтня 2019 11:23
Як свідчить аналіз аварійності за 9 місяців 2019 року, здійснений відділом розшуку та опрацювання матеріалів ДТП, з початку 2019 року на дорогах області загинули 79 людей. Щоправда, це на 7% менше, ніж за аналогічний період минулого року.

Про це повідомили у пресслужбі волинських патрульних.

Як акцентують патрульні, більшість людей померли на місці автопригоди, інші – в лікарні або дорогою в медзаклад.

Найбільше люди загинули в результаті таких автопригод:

- зіткнення,

- наїзд на пішохода,

- наїзд на перешкоду,

- наїзд на велосипедиста,

- перекидання транспортних засобів.

Основними причинами всіх автопригод, які були скоєні протягом звітного періоду, є порушення правил маневрування - 632 автопригоди від усіх ДТП, недодержання дистанції – 269 ДТП, перевищення безпечної швидкості руху – 562 ДТП, порушення правил проїзду перехресть – 127 ДТП, керування транспортним засобом у нетверезому стані – 138 ДТП.

Найбільше люди травмуються внаслідок ДТП через перевищення швидкості, порушення правил маневрування, перехід дороги в невстановлених місцях.

Крім того, за звітний період на території Волинській області зареєстровано 138 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані. При цьому 44 таких ДТП - з постраждалими, в яких 4 особи загинуло та 61 особа травмована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus