USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З Волині прилади нічного бачення та аптечки поїхали на Схід

14 Листопада 2014 15:49
Прилад нічного бачення, 150 аптечок та теплі речі нещодавно були передані військовим від волинян. Про це повідомила координатор благодійних програм ГО «Фундація розвитку громад» Любов Казмірчук.

150 аптечок із 200, що були передані «Фундації розвитку громад» під час благодійного проекту «Єднаймось заради перемоги» вже передані батальйону «Азов» та Волинському батальйону територіальної оборони, де служать волинські військові. Із них 50 штук передали луцьким прикордонникам. Ще 50 аптечок та теплі речі передані від «Фундації розвитку громад» Волинському «Автомайдану» та відвезені батальйону «Азов» до Маріуполя. Прилад нічного бачення та ще 50 аптечок передані Волинському батальйону територіальної оборони в Дебальцево.

До аптечок увійшли кровоспинні, антисептичні, знеболювальні, протизапальні препарати, жгути тощо. Батальйону «Азов» передані теплі речі, а саме: теплі светри та кофти, рукавиці, шапки, шарфи, куртки, шкарпетки, тактичні рукавиці та інше.

Зі слів а Любов Казмірчук, передача військовим була надіслана завдяки благодійному проекту «Єднаймось заради перемоги».

«Ми дякуємо МГО «Студентська республіка», Волинській асоціації КВН та особисто Валерію Пельцу за організацію цього проекту, за те, що долучили нас. Додатково Волинська асоціація КВН пожертвувала нам ще 1400 гривень, які будуть використані найближчим часом на потреби бійців. Також дякуємо мережі медичних клінік «Добробут» за надані аптечки і звичайно, простим людям, які приносять нам теплі речі для бійців», – говорить Любов Казмірчук.

Волинська обласна громадська організація «Фундація розвитку громад» продовжує збір теплих речей для військових в зоні АТО.

«Приносьте нам теплі речі, чай, каву, горіхи, медикаменти, цигарки за адресою: Луцьк, вулиця Шопена, 11 (Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, 2-ий поверх).

Тел.: 0673328802; 0673323040. Особисто перераховувати кошти потреби армії можна на р/р № 26007500045607 ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», м. Луцьк, МФО 300614, ЄДРПОУ 37707135. Усі зібрані кошти буде витрачено на потреби волинських військових в зоні АТО», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus