USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За добу 7 псевдостудентів намагалися виїхати через Волинь за кордон

19 Липня 2022 11:38
За минулу добу прикордонники Волинського загону викрили у пунктах пропуску сім осіб, які планували незаконно перетнути українсько-польський кордон.

Про це повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону.

У «Ягодині» інспектори прикордонного контролю виявили ознаки підробки акту огляду медико-соціальної комісії та карток студента. Документи на паспортний контроль надали троє чоловіків – пасажири рейсових автобусів, що слідували за кордон.

Ще чотирьох псевдостудентів прикордонники затримали у пункті пропуску «Устилуг» та «Ягодин-залізнична станція». Громадяни надали для перевірки пакет документів здобувачів освіти за кордоном. Однак, як з'ясували правоохоронці, чоловіки навіть не орієнтуються в інформації про виш, у якому нібито навчаються, та порядку проходження навчання.

На правопорушників склали адмінпротоколи за ст.204-1 КУпАП (незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України).

Зазначимо, що від початку цього місяця у пунктах пропуску «Ягодин» та «Устилуг» прикордонники виявили 43 особи, які на паспортний контроль надали документи з ознаками підробки. Про усі випадки охоронці кордону проінформували співробітників Нацполіції, оскільки в діях громадян вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 19 Липня 2022 18:32
Може ви нарешті перестанете уже людей тримати як скот? Це діло кожного сидіти тут чи не сидіти...
Сергій Показати IP 19 Липня 2022 18:34
Головне що депутати собі зарплатню піднімають, а людей тримають як бидло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus