USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За добу на Волині – 14 пожеж сухої трави

19 Березня 2020 10:12
18 березня співробітники Управління ДСНС України у Волинській області ліквідували 14 пожеж сухої трави.

Зокрема загорання сухотрав’я зафіксовано у Камінь-Каширському, Любешівському, Луцькому, Рожищенському районах (по 2 випадки) та в Іваничівському, Любомльському, Локачинському, Турійському, Ратнівському, Горохівському районах (по 1 випадку), інформують у пресслужбі рятувальників.

У ліквідації пожеж задіяли 30 чоловік особового складу та 10 одиниць техніки підрозділів У ДСНС області.

Нагадаємо, ввечері 18 березня в районі Вишкова у Луцьку невідомі знову підпалили берег річки Стир неподалік від житлових будинків

Управління ДСНС України у Волинській області звертається до волинян з проханням бути свідомими та не палити посуші, оскільки це впливає на екологію краю і може призвести до випадків загибелі тваринного світу, перерости у масштабні пожежі, а також створює загрозу життю людей!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus