USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За два дні волиняни зібрали майже 66 тисяч на ЗІЛ для АТО

19 Лютого 2015 18:30
Любомльському міжрайонному військовому комісаріату від Шацького району сьогодні, 19 лютого, передали армійський вантажний автомобіль ЗІЛ-131, який згодом поїде в зону АТО. Про це інформують у прес-службі Шацької РДА.

Відповідно до Указу Президента «Про часткову мобілізацію» та в рамках першого етапу четвертої хвилі мобілізації районна влада прийняла було підняте питання про придбання чи виділення місцевими підприємствами автомобільної техніки для роботи в зоні АТО. Ситуацію обговорили з Ігорем Шепелєвим, тимчасово виконувачем обов'язків військового комісара Любомльського міжрайонного комісаріату, та Миколою Боярчуком, виконувачем обов'язків Шацького селищного голови. Зі слів Ігоря Миколайовича, кількість такої техніки та ліміти вилучення встановлено рішенням Кабінету міністрів, для Любомльського і Шацького районів – це 4 одиниці техніки.

«Однієї машини великої вантажопрохідності з вашого району буде достатньо», - наголосив військовий комісар.

Вирішили зібрати гроші з підприємців, працівників митниці і заможних людей району. Буквально за два дні ініціативна група зі збору коштів оперувала сумою в 65 850 гривень.

До речі, власник транспорту, коли дізнався про його призначення, зробив досить суттєву знижку. Частина зібраних коштів використана на ремонт автомобіля та укомплектування його всім необхідним. У цій справі активність проявив підприємець із Шацька Володимир Шум та його працівники-водії. Залишок грошей підприємці вирішили пожертвувати на потреби наших бійців.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus