USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За паркування в центрі Луцька водії відтепер платитимуть більше

7 Липня 2021 13:32
Вартість години паркування на майданчиках на вулицях Кривий Вал та Карпенка-Карого, 1 зросла до 10 гривень.

Про це стало відомо 7 липня під час чергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Члени виконкому затвердили проєкт рішення Про встановлення тарифів на послуги з паркування транспортних засобів, що надаються КП «АвтоПаркСервіс».

Директор департаменту економічної політики Борис Смаль розповів, що організацією роботи паркувальних майданчиків на вулицях Кривий Вал та Карпенка-Карого, 1 займається саме «АвтоПаркСервіс».

Режим роботи паркувального майданчика на вулиці Кривий Вал встановлено з 09.00 до 17.00 щодня, крім суботи, неділі та святкових днів, а режим роботи паркувального майданчика на вулиці Карпенка-Карого, 1 – з 07.00 до 17.00 щодня, крім понеділка та святкових днів.

На вулиці Кривий Вал розміщено два паркомати, а на вулиці Карпенка-Карого, 1 – один.

За годину паркування водії платитимуть 10 гривень. Цей тариф буде чинним протягом року.

Як наголосив Борис Смаль, розрахунки тарифу розглянуло та погодило Західне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України.

Читати ще: У Луцьку з’являться нові платні парковки. Стоянку можна буде оплатити через мобільний додаток, СМС чи в терміналі

Нагадаємо, з травня в центрі Луцька функціонує платна парковка. Вартість години паркування раніше становила вісім гривень.

Те, чи водії користуються паркоматами, контролюють працівники муніципальної варти. Вони перевіряють наявність на лобовому склі автомобіля чека про оплату і у випадку, якщо такого немає, складають адмінпротокол.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ага ага Показати IP 7 Липня 2021 14:55
от тільки на Кривому валу один паркомат не працює, в ремонті він.
Місцева Показати IP 7 Липня 2021 15:44
А чому біля Цуму не встановлять платну парковку. Дитину в поліклініку не можна завезти, все завжди в машинах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus