USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

За руйнування будівлі «орендарями у погонах» зайнялися правоохоронці

14 Вересня 2015 15:38
Ковельський міський відділ УМВС України у Волинській області офіційно проінформував громадськість, що на лінію «102» надійшло повідомлення від начальника відділу управління майном комунальної власності виконкому Ковельської міської ради про пошкодження майна. Про це повідомляє kowel.com.ua.

Нагадаємо, йдеться про приміщення будинку № 17 на вулиці Драгоманова у Ковелі, де ще з радянських часів знаходилася залізнична міліція, а донедавна – Волинський лінійний відділ УМВС України на Львівській залізниці. Останній орендар змушений був виселитися з приміщення через непрості стосунки з місцевою владою.

Два тижні тому над приміщенням поглумилися - повністю понівечили майно. ФОТО.

Тоді на місце події виїхала слідчо-оперативна група.

«Як з’ясувалось, останнім орендарем був Волинський лінійний відділ УМВС України на Львівській залізниці. Під час передачі ключів від приміщень виявили, що приміщенню завдано значної шкоди. В ході огляду працівники міліції задокументували факти умисного знищення майна, яке належить комунальній сфері міста», – йдеться в офіційному повідомленні ковельської міліції.

Журналістам видання стало відомо, в липні цього року на адресу відділу по управлінню майном комунальної власності надійшов лист від управління МВС України на Львівській залізниці, за підписом голови ліквідаційної комісії полковника міліції Василя Підгаєцького, з проханням достроково, з 31 серпня 2015 року, розірвати договір оренди нежитлового приміщення № 614 від 10 лютого 2015 р., який укладено між відділом та управлінням. Договір розривався у зв’язку з наказом МВС України № 660 від 8 червня 2015 р. «Про ліквідацію Управління Міністерства внутрішніх справ України на Львівській залізниці».

Вказаний договір достроково припинено з 31 серпня. На прохання начальника Волинського лінійного відділу підполковника міліції Михайла Ільїна, працівникам відділу було надано декілька днів для вивезення звідти своїх меблів, техніки, документів.

2 вересня о 14-й годині працівники відділу по управлінню майном комунальної власності та РЖКП № 2 прибули до приміщення комунальної власності на вулицю Драгоманова для прийняття ключів від будівлі. Начальник відділу Михайло Ільїн був відсутній, хоча, як твердять чиновники, про зустріч було домовлено по телефону. При цьому були присутні окремі працівники уже ліквідованої залізничної міліції.

Усередині будівлі присутні побачили суцільні руїни.

«Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження чужого майна) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі строком до трьох років», – наголошує ковельська міліція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus