USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За ніж у груди чоловіка дружина отримає «п’ятірку»

12 Лютого 2013 17:10
П’ять років позбавлення волі присудили жінці, яка вдарила свого чоловіка ножем у груди під час сімейної суперечки.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в області.

Ножове поранення та ув’язнення дружини стало результатом сімейного непорозуміння. Так, до Нововолинського міськвідділу міліції прийшло повідомлення від лікаря місцевої центральної районної лікарні про те, що до лікарні доставили мешканця селища Жовтневе з ножовим пораненням грудної клітки. Постраждалий стверджував, що поранила його дружина.

Суперечка у молодій сім’ї була не першою. Незважаючи на те, що пара мала спільну дитину, в сім’ї постійно були присутні безпідставні ревнощі. Навіть невелика затримка дружини на роботі могла стати причиною сімейного скандалу.

Цього разу сварку спричинило запізнення жінки після роботи приблизно на годину. Упродовж цього часу чоловік випив пива. Дружина теж з’явилась додому в нетверезому стані. Почалась суперечка.

Аби не турбувати дочку, подружжя пішло на кухню, де жінка не витримала та вдарила чоловіка, який відповів жінці тим самим. Однак дружина не заспокоїлась, тоді чоловік схопив каструлю з водою та вилив на жінку, яка вже лежала на підлозі. На думку чоловіка, це теж не допомогло, тому слідом за водою полетіла й каструля.

Жінка звелась на ноги та, схопивши ніж, попередила чоловіка, щоб не підходив, але це ще більше його розлютило. Як тільки він наблизився, то отримав від дружини удар ножем у грудну клітку. Від поранення чоловік не втратив свідомість і сам швидко викликав медиків. Жінка допомагала зупинити кров.

Висновок судово-медичної експертизи постановив, що отримані постраждалим травми належать до категорії тяжких і є небезпечними для життя. Так, щодо жінки порушили кримінальну справу. За нанесення тілесних ушкоджень власному чоловіку жінка отримає п’ять років позбавлення волі, - постановив Нововолинський міський суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 13 Лютого 2013 11:22
мало дали, як можно на мужика руку підняти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus