USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

За півроку на волинських правоохоронців надійшла 131 скарга

5 Серпня 2008 15:40
Громадська приймальня УМВС України у Волинській області підвела підсумки своєї роботи. Упродовж першого півріччя 2008 року всього розглянуто 4945 звернень громадян, – повідомляють 5 серпня «Волинські Новини».
До волинських правоохоронців поштою надійшло 2323 звернення, серед яких були листи з Верховної Ради України, Адміністрації Президента, Кабінету Міністрів, Міністерства внутрішніх справ. Безпосередньо від громадян, за інформацією ВЗГ УМВС України у Волинській області, громадська приймальня отримала майже півтори тисячі заяв, скарг та пропозицій.
На особистому прийомі у керівництва обласного управління за звітний період побувало 154 громадянина, а загалом працівники органів внутрішніх справ прийняли особисто 2 622 особи.
Щодо тематики звернень, то більшість із них стосуються соціально-побутових проблем громадян (3137 звернень). Також 943 повідомлення пов’язані з діяльністю органів внутрішніх справ – заохочення працівників, кадрові питання, пенсійне забезпечення, житлово-побутові проблеми. Крім того, звертаються до правоохоронців щодо дій або бездіяльності працівників міліції (131 звернення), однак по більшості з них не встановлено порушень, що підтверджується проведеними службовими розслідуваннями.
Звернення від громадян, звісно, не залишаються поза увагою: за шість місяців роботи громадської приймальні задоволено 3535, з яких було взято на контроль у МВС – 71, в УМВС та навчальних закладах – 307.
Серед громадян, що приходять на прийом до міліції, є й такі категорії населення, як ветерани війни та праці, постраждалі від аварії на ЧАЕС, багатодітні сім’ї та громадяни, що потребують соцзахисту й підтримки. Звернення вищевказаної категорії громадян розглядаються особисто начальником УМВС області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus