USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

За публічне розпивання пива хлопця посадили в СІЗО

9 Серпня 2010 15:03
Уперше в Україні за розпивання пива в парку міста Торез Донецької області юнака заарештували і посадили на 10 діб в ізолятор.
Про це повідомив СТБ.
«Такого злісного порушника ще не було. Вперше хлопець був попереджений. Удруге – оштрафований. А ось до втретє суд виніс ухвалу покарати за адміністративне порушення арештом на 10 діб, хоча максимальний термін - 15 діб.
Нашим патрульним хлопець заявляв: «Хочу і питиму пиво». Тепер, напевно, змінить свою поведінку», - каже співробітник торезької міліції Оксана Дем’яненко.

Як пише «Сегодня», першопрохідцем став 21-річний житель Тореза Руслан Заболоцький. За словами його батьків, у неділю він саме вийшов на волю і відразу відправився з друзями на пляж.
«Краще би штраф якийсь виписали. До сина дійсно тричі пред’являли претензії за це пиво. Хоча серед трьох випадків був і такий, коли він відкрив товаришеві пляшку. Тоді склали протокол. А на цей раз був суд, дружина прийшла додому в сльозах. А він у нас нормальний хлопець» , - каже батько Валерій.

За словами мами Людмили, міліція так жорстко вчинила з її сином тому, що раніше у хлопця були й інші проблеми з міліцією. Зокрема, він сходив по нужді в недозволеному місці.
«Я вважаю, що за таке карати потрібно громадськими роботами. Тепер, звісно, син питиме пиво тільки в кафе», - говорить Людмила Заболоцька.
Сусіди Заболоцьких теж на стороні Руслана: «Ну випив - хіба це злочин?!...», - обурено заявили вони.

У МВС повідомили, що з лютого, коли закон набрав чинності, в країні оштрафовано більше 30 тисяч любителів попити пиво в громадських місцях (штраф - 17-85 грн.).
«Суд може заарештувати тільки злісного порушника. Цей випадок буде уроком для всіх», - вважає начальник прес-служби київської міліції Володимир Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Zheniok Показати IP 9 Серпня 2010 16:03
ну нарешті панеслась, хоч шось хороше зроблять ато дістала вже ця бидло-гопота
Лучано Показати IP 9 Серпня 2010 16:05
Правильно. Усю ти бидлоту малолітню туди щоб замість армії розуму навчились.
Олександр Показати IP 9 Серпня 2010 17:02
Якщо не доходить по-хорошому - треба садити. Хто йому доктор: раз попередили, другий оштрафували - і не доходить?!
Антиянек Показати IP 9 Серпня 2010 17:17
А хіба в Луцьку подібних претендентів хоча б на штрафи нема?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus