USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

За вбивство та знущання над дітьми - 15 років за гратами. ВІДЕО

30 Березня 2013 13:26
Вирок горе-матері Світлані Оклей оголосив Краснодонський міський районний суд.

Її визнали винною у вбивстві двох усиновлених дітей, а також у тортурах та систематичних знущаннях над трьома усиновленими малюками й викраденні малолітньої дівчинки, - йдеться у сюжеті «ТСН.19:30».

До чотирьох років суд засудив її чоловіка та доньку, які допомагали приховати сліди злочину та брали участь у викраденні дівчинки, що збиралися пред'явити соціальним працівникам замість убитої. Доньку Оклей звільнили в залі суду. Їй покарання призначили з відтермінуванням, оскільки вона вагітна. Своєї провини горе-матір не визнала. Світлана Оклей твердила, що дітей не вбивала.

Під час останнього судового засідання вона запевняла, що двох усиновлених дітей у неї вкрали. Адвокат засудженої каже, що вироком у 15 років в'язниці, вона приголомшена. Настільки, що не може визначитися, чи писати апеляційну скаргу. На думку захисника, суд піддався надмірній емоційності. Мовляв, резонанс справи вплинув на рішення суду.

Свою провину визнали чоловік та донька засудженої. Вони розповіли слідству моторошні подробиці з життя трьох усиновлених дітей у родині. Прокурор переповідав їх на засіданнях суду: мати била падчерок за найменшу провину або й безневинно. Її дратував сміх, голосні розмови та дитячі розваги. Прокуратура наразі вивчає вирок суду. Щодо покарання, то державний обвинувач цілком згодна з рішенням суду.

Двох чиновників, які б мали контролювати життя малюків у названій родині, звільнили та засудили до умовного ув'язнення. Злочин, який стався у благонадійній багатодітній родині, розкрили випадково: лише після того, як мати, її чоловік та донька викрали трирічну дівчинку із сусіднього села. Її збиралися пред'явити соцслужбі замість однієї з убитих дівчаток.

Усиновлений хлопчик, який вижив, та четверо неповнолітніх власних дітей родини Оклей, зараз живуть у дитячих будинках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
е Показати IP 30 Березня 2013 14:42
шо? 15 років то багато - то мало, довічне ув'язнення. довічне катування.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus