USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

За зберігання наркотиків волинянина засудили до 2-ох місяців арешту

16 Січня 2013 15:50
Два місяці арешту отримав мешканець Нововолинська за зберігання опію ацетильованого.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, поблизу кафе у Нововолинську правоохоронці зупинили підозрілого жителя, у якого виявили та вилучили шприц із прозорою рідиною, схожою на опій ацетильований.

Вилучене направили на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в області. Експертиза підтвердила, що вміст шприца є небезпечним наркотичним засобом.

Чоловік розповідав «байки» про те, що шприц він щойно знайшов, але працівники міліції з’ясували інше. Так, за кілька хвилин до зустрічі із правоохоронцями спритник придбав наркотик у невстановленої особи. Після чого вирушив додому, аби вжити придбаний опій.

Відносно зловмисника порушили кримінальну справу, згідно з частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Нововолинський міський суд Волинської області виніс вирок: два місяці арешту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
111111 Показати IP 16 Січня 2013 18:03
не засудили, а обрали міру запобіжного заходу
андрій Показати IP 17 Січня 2013 10:14
запобіжний захід на місяць обирається - це перше згідно нового КПК ч.1 309 не підпадає під список статей, по яких беруть під варту неук)
7777 Показати IP 17 Січня 2013 23:27
Вот це резонансна новина, про яку треба писати?! А чого міліція не документує осіб які займаються збутом наркотичних засобів?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus