USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Заборона на в'їзд чоловіків-росіян в Україну триває

26 Грудня 2018 22:07
Рішенням Ради національної безпеки і оборони продовжено дію обмежувальних заходів Державної прикордонної служби щодо в'їзду до України чоловіків - громадян Росії.

Про це повідомляє Департамент комунікації Міністерства внутрішніх справ України із посиланням на інформацію першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового, передає УНІАН.

«Беручи до уваги складну безпекову ситуацію, усі органи системи МВС продовжують працювати у посиленому варіанті несення служби. В тому числі, рішенням РНБО продовжено дію обмежувальних заходів Держприкордонслужби щодо в'їзду до України чоловіків - громадян Росії», - зауважив Яровий.

Він також повідомив, що «з початку введення воєнного стану не допущено в’їзд на територію України 1616 громадян РФ, в тому числі в областях, де введено воєнний стан - 866. Російською стороною повернутий 351 громадянин України».

Як повідомлялося, 30 листопада голова ДПСУ Петро Цигикал заявив, що у зв'язку з введенням військового стану в 10 областях громадянам чоловічої статі з РФ у віці від 16 до 60 років обмежений в'їзд на територію України.

Воєнний стан в 10 областях, розташованих уздовж російського кордону і придністровської ділянки українсько-молдовського кордону, а також вздовж узбережжя Чорного і Азовського морів, тривав 30 діб - з 14.00 26 листопада до 14.00 26 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus