USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У забудовника в Луцьку проситимуть квартири для родин загиблих

12 Грудня 2014 12:11
Депутати проголосували за звернення до забудовника про прохання виділити третину житлового фонду майбутньої забудови для родин загиблих бійців у антитерористичній операції.

Власне, це рішення депутати ухвалили під час дискусії з приводу надання згоди Ющаку О.С. на передачу в суборенду ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» земельної ділянки. Депутати, обговорюючи, дерибан землі це чи ні, заледве не перетворили сесію на балаган. Присмирив їх депутат міськради Павло Данильчук, повідомивши, що на сході України знову загинув волинянин.

По тому, як загиблого вшанували хвилиною мовчання, Павло Данильчук запропонував доповнити проект рішення новим пунктом. У ньому йшлося: зобов’язати забудовника надати третину житлового фонду на забезпечення житлом родин загиблих бійців АТО.

«Я побачу, як ви проголосуєте», - зауважив він. Та депутати не підтримали пропозицію, бо зобов’язати забудовника вони не можуть.

По тому Павло Данильчук на емоціях покинув сесійну залу. Та вже згодом депутати запропонували звернутися до забудовника з оголошеною пропозицією. Це доповнення депутати підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Хлоп Показати IP 12 Грудня 2014 12:22
Абсолютно слушна пропозиція Данильчука: якщо держава підтримує подальшу АТО та загибель в ній людей, вона повинна компенсувати хоч якось цю загибель сім"ям українців, що мешкають на сході чи на заході України. Але це справа відповідальної за свої дії держави, а не забудовника.
забудовник до Хлоп Показати IP 12 Грудня 2014 12:42
Ющак О.С отримавши від міської ради земельну ділянку, за певну плату, передає в суборенду забудовнику отримавши 8% майбутніх квартир у власність. Наяву корупційна схема Ющак давши хабаря депутатам отримає статок якого 5 простих громадян не зароблять за все життя. А депутатам, замість того щоб не займатись пустослівям, необхідно було віддати цю земельну ділянку напряму забудовнику і той віддавби не менше 10% квартир міській раді для воїнів АТО. Депутатам необхідно не зобовязувати когось, а впершу чергу почати з себе.
Анонім до Хлоп Показати IP 12 Грудня 2014 12:54
Ще потрібно ПрАТ "ЛДБК" (керівник Вайман Р.О.) зобов’язати надати третину житлового фонду на забезпечення житлом родин загиблих бійців АТО.
Хлоп Показати IP 12 Грудня 2014 13:00
А давайте зобов"яжемо (!) всіх дописувачів та Волиньньюз третину зароблених грошей віддавати родинам загиблих бійців?
Перець до Хлоп Показати IP 12 Грудня 2014 17:01
Я віддаю 10%, а скільки віддаєш ти?
Хлоп до Перець Показати IP 13 Грудня 2014 09:41
Чому мене питав? Спитай в дружини, батькiв чи дiтей своiх...
Лучанин до Хлоп Показати IP 13 Грудня 2014 07:04
Такими діяма пан Вайман може поставити під загрозу, існування свого підприемства і людей працюючих там
мєсний я Показати IP 12 Грудня 2014 13:20
Цікава петрушта получається: Ющак візьме 8-10% кількості квартир (ринкова ставка) АТО віддадуть 30% кількості квартир і того Чорнусі залишається 60-62% квартир які ще потрібно збудувати. виникає сумнів в економічності "здєлки" і як висновок Чорнуха або меценатством вирішив зайнятись або "зобов’язати забудовника вони не можуть.(цитата з статті)" і виходить ще один дерибан землі . Якось так.
волонтер Показати IP 12 Грудня 2014 17:32
Треба і про волонтерів не забути при розподілі квартир у новобудовах Луцька!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus