USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Задушила рідну тітку

3 Лютого 2012 18:29
У Горохівському районі племінниця побила, а потім задушила тітку.
Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.
Мешканці села Кутів Горохівського району 73-річній Тамарі вкоротила віку донька рідної сестри – Світлана, котра раніше жила в Запорізькій області. Сама ж бабуся і звернулася до племінниці з проханням, аби та її доглянула, натомість обіцяла оформити на неї документи на хату.
Світлана довго не вагалася, приїхала жити на Волинь. Але одразу після її приїзду, у листопаді 2011 року, селом стали ширитися чутки: мовляв, жінка частенько заглядає в чарку. Та й сама бабця розповідала сусідам, що родичка знущається над нею.
Мабуть, терпець старенькій увірвався: вранці, 2 лютого, вона зателефонувала соціальному працівникові і повідомила про те, що племінниця вкотре побила її і забрала 800 гривень. Коли працівник навідалася в оселю старенької, жінка вже була мертвою.
Як розповів начальник Горохівського РВ УМВС України у Волинській області підполковник міліції Василь Ковальчук, на шиї померлої виявлено сліди удушення.
У вбивстві бабці підозрюють 45-річну Світлану. Правоохоронці затримали жінку. Порушено кримінальну славу за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) КК України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
незрозуміло Показати IP 4 Лютого 2012 12:24
надто мала різниця у віці між бабусею і племінницею. лишк 28 років. як таке може бути ???
Антон Показати IP 5 Лютого 2012 12:39
незрозуміло - якою бабусею і племінецею? між тіткою і племінецею, тітка це сестра матері, вона ніяк не може бути бабусею своїй племінниці.
Володимир Показати IP 6 Лютого 2012 16:17
Село Кутрів, а не Кутів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus