USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Загубили» на кордоні цигарки і 2 авто

5 Квітня 2012 13:06
Через виявлені факти контрабанди цигарок до Польщі луцькі прикордонники разом із митниками конфіскували одразу два автомобілі.

Факти контрабанди вони виявили 4 квітня, - повідомив керівник прес-служби Луцького прикордонного загону Олег Личковський.

Прикордонники та митники в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Ягодин» в українців, які везли до Польщі контрабандні цигарки, конфіскували два автомобілі.

В першому випадку 29-річний мешканець Київщини позбувся автомобіля «Рено». У машині за декоративною обшивкою спального відсіку він приховав 500 пачок цигарок «LM». За цим фактом склали протокол про порушення митних правил, а виявлений товар та автомобіль конфіскували. Загальна вартість вилученого становить майже 160 тисяч гривень.


А 32-річний мешканець Нововолинська намагався підпільно переправити до Польщі 170 пачок цигарок «Classik» у спинці сидіння автомобіля «Пежо». Однак його вояж призупинили, а машину і цигарки загальною вартістю 33 тисячі гривень – вилучили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus