USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Загиблого ратнівчанина Миколу Боговіда посмертно удостоєно ордена «За мужність»

23 Листопада 2023 09:31
Указом Президента України від 30 червня 2023 року №363 орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено Боговіда Миколу Адамовича, жителя селища Ратне.

Про це повідомили в Ратнівській селищній раді.

У День Гідності та Свободи нагороду отримали дружина загиблого Захисника Людмила Адамівна Боговід та син Максим.

Почесну місію вручення виконали начальник Другого відділу Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Василь Шинкарук та селищний голова Віталій Бірук.

«Цей орден не поверне до життя мужнього, хороброго та доброго воїна Миколи Боговіда, та нехай він буде ще однією згадкою про велике серце Героя, про неймовірну відвагу, про велику любов до Батьківщини», – йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, захисник загинув 21 вересня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в Донецькій області. Мав звання старшого сержанта.

Микола Боговід з перших днів війни був призваний на військову службу. Служив спершу в роті охорони Другого відділу Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а вже в травні його перевели до військової частини. До свого 42-го дня народження не дожив трохи більш як місяць.
Рідні, друзі, побратими згадують мужнього воїна добрим, життєлюбним, надійним товаришем з великим серцем та неймовірною відвагою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus