USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Захиснику «Волині» найбільше запам’яталися чехи

17 Лютого 2013 16:15
Сергій Симінін відзначив чехів як таких, проти яких грати досить складно.

Захисник «Волині» також вважає, що привід для роздумів знайдеться після кожного спарингу, а тренувальний табір оцінює лише з позитивної точки зору. Про це пише «Ukrfootball» .

Сергій Симінін розповів, що у спарингах результати могли бути й кращими, хоча в цілому був виконаний великий об’єм роботи. Він також зауважив, що робота на всіх трьох етапах підготовки «Волині» є стандартною:
«Перший збір — нудні заняття над поліпшенням фізичних кондицій. Багато монотонності. Другий був комбінованим, більше працювали в ігровому режимі. Коли поїдемо наступного разу, то вже повинна вималюватися команда, схожа на ту, якій починати весняну частину сезону. Стартуємо з «Шахтарем»».

Захисник розповів, що йому запам’яталися саме чехи, адже діють дуже організовано та «із когорти таких, проти яких грати дуже складно». Він також зазначив, що привід для роздумів є після кожної гри: « Ми ж не «Барселона», правильно?»

Симінін також підтвердив, що «Волинь» нових членів футбольного клубу не переглядала, а також що заборгованості перед футболістами «Волині» немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus