USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заклик Кадирова знищити Україну санкціонований ФСБ, - Стецьків

28 Грудня 2009 15:28
Народний депутат від «Народної Самооборони» Тарас Стецьків вважає, що заява президента Чечні Рамзана Кадирова ліквідувати Україну не могла з’явитися без попередньої згоди кремлівського керівництва.
«Президент Чечні - маріонетка Кремля, яка у жодному випадку не є керівником самостійної держави і незалежним політиком. І зрозуміло, що такі заяви з боку російської маріонетки, що перебуває під контролем ФСБ, не можуть з’явитися без попередньої згоди вищого кремлівського керівництва», - заявив Тарас Стецьків.
На думку депутата, «такі заяви є із розряду того, що Кремлю озвучити дуже хочеться. Але що він поки що не може зробити, зате транслює через людей на зразок Кадирова, Лужкова, Жириновського, Затуліна та інших».
 
«Ця заява виходить за рамки того, що раніше дозволяли собі неофіційні спікери Кремля. Адже прямо закликає до військової агресії Росії проти України, що є безпрецедентним з погляду міжнародного права», - обурюється нардеп.
 
Також Стецьків вважає, що заява Кадирова виникла в контексті подій, які породив відомий лист президента Росії Дмитра Медведєва від 11 серпня 2009 року на адресу президента України Віктора Ющенка. А також прийняття закону, що дозволяє використовувати російську ядерну зброю за межами Росії.
 
«Заклик маріонеткового так званого «президента» Чечні до відвертої агресії Росії є лише підтвердженням стратегії РФ на панування над всім пострадянським простором, насамперед над Україною», - вважає Стецьків.
 
Народний депутат упевнений, що «санкціонована ФСБ заява президента Чечні» підтверджує термінову необхідність проведення міжнародної, а пізніше і міждержавної конференції України та держав-гарантів. А також таких країн як Німеччина, з метою отримання нових юридичних гарантій безпеки України, - пише Газета по-українськи.
 
Депутат вважає, що, враховуючи зростання антиукраїнських настроїв з боку «друзів» Москви «найближчим часом Україна повинна на неурядовому рівні провести серйозну міжнародну конференцію із залученням провідних експертів у політиці на Заході і Сході, яка говоритиме про нові критерії безпеки в умовах трансформації НАТО».
 
«На внутрішньому рівні потрібно негайно укріплювати обороноздатність власної держави», - закликає Стецьків.
 
Нагадаємо, президент Чечні Рамзан Кадиров в інтерв’ю виданню The Telegraph заявив, що Грузія та Україна є хворобою Росії, яку потрібно викоренити - переходити в наступ.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
OrestN Показати IP 28 Грудня 2009 22:25
наступним публікою очікується, що вакхабіти Ічкерії зроблять "кердик башка" з Кадировим молодшим, що було зроблено і з Кадировим старшим. Гниле яблуко від гнилої яблуні далеко не падає!!!
Status Quo Прохожий Показати IP 5 Січня 2010 15:15
Я б сильно не звертав увагу на те, що вякає обкурена мавпа.
УКРАИНЕЦ Показати IP 5 Січня 2010 18:48
Не много-ли чести,господа, обсуждать бредни необразованного чернож--ого чурбаноида? Или это самое важное, о чем стоит говорить? Аж блевотный ком подкатывает! Живет это в своей чурбании, ну и хрен на него, оно ни писать, ни говорить не научилось, а скрежетать зубами гнилыми... Простим УБОГОГО!
Бейсик Показати IP 8 Січня 2010 02:47
Да это запущен тупо сценарий аналогичный сценариям авгана, чечни, приднес., грузии... Начнуть более активно подпитывать внутренних сепаратистов и т.д Закончат до 2017 года
SANEK Показати IP 8 Січня 2010 08:48
Після таких закликів СБУ України повинно знищити такого російського сраколиза
Геннадий Показати IP 8 Січня 2010 08:48
Пан Стецкив! Вам ли бояться Кадырова?. Лично готовили его стрелять в спину русским солдатам, а теперь испугались своего ученика.
Аслан Показати IP 8 Січня 2010 12:34
Горец и герой отрабатывает федеральные деньги.Миссия у него не легка.Но ВАМ чего до этого .Пес лает а караван идет.Только тут как у Крылова лебедь рак и щука.Удачи всем.
упа Показати IP 8 Січня 2010 15:00
чурків гнати з україни,його треба знищети.
leonid Показати IP 10 Січня 2010 03:25
то що кажить чечениць-свята правда.
Eug Показати IP 11 Січня 2010 12:40
Для начала,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus