USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Застраховані від «свинячого» грипу отримуватимуть 5 тисяч – посмертно

26 Листопада 2009 13:27
Виплати за експрес-страховкою передбачаються в двох випадках: при захворюванні людини (підтвердженому лабораторними даними) на грип A/H1N1 і у разі смерті. При фатальному результаті передбачається виплата повної суми страховки (5 тисяч гривень).
Минулого тижня дві асоціації страховиків – Ліга страхових організацій і «Страховий бізнес» – направили на розгляд Міністерства охорони здоров`я експрес-програму страхування від «свинячого» грипу. Про це пише газета «Дело».
Страховики стверджують, що така страховка захистить від грипу A/H1N1 тих громадян, кому сьогодні не по кишені програми добровільного медичного страхування (ДМС). «Це зроблено, щоб люди могли купувати спрощений, недорогий захист від «свинячого» грипу. Адже сьогодні страхові компанії, як правило, пропонують захищатися від грипу за допомогою полісів ДМС, які коштують від 2 до 5 тисяч гривень, що далеко не кожному по кишені», – пояснює гендиректор асоціації «Страховий бізнес» Людмила Білошицька.
За її словами, така експрес-страховка від «свинячого» грипу коштуватиме разів у сто дешевше, ніж поліси ДМС – 50 гривень при страховій сумі в 5 тисяч гривень «До речі, 5 тисяч гривень – це та середня сума, яка, за нашими даними, сьогодні потрібна для лікування хворих на «свинячий» грип», – сказав перший віце-президент групи АХА Андрій Перетяжко.
Виплати за експрес-страховкою передбачаються в двох випадках: при захворюванні людини (підтвердженому лабораторними даними) на грип A/H1N1 і у разі смерті. При фатальному результаті передбачається виплата повної суми страховки (5 тисяч гривень), а ось у разі захворювання страховики ще не визначилися, скільки платити – 20 чи 50%. «Є кілька варіантів, але остаточно суму плануємо визначити тільки після узгодження з міністерством», – сказала Людмила Білошицька.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юка Показати IP 26 Листопада 2009 15:46
страховики вже й сюди дісталися. хай хоч на смерті, аби тільки заробити
Антон. Показати IP 26 Листопада 2009 17:25
для ЮКИ, а коли член сім ї помирає то що сім я багатше стає чи може родині далі жити не треба та їсти. У всьму цивілізованому світі все зав язано на перестраховці, тому вони і радіють життю та посміхаються на вулицях. Слава Богу цивілізація і до нас потихеньку доходить.
Сава Шустрий Показати IP 26 Листопада 2009 22:06
до Антон: на 5000грн сім'я помершого довго проживе і багато з'їсть... 5000 аби вистачило на нормльний похорон... Цілком згоден з пані Юка - страховики побачивши успіх фармацевтів і собі вирішили заробити бабла на паніці...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus