USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Затримали волинянина, який збував наркотики

15 Червня 2020 17:51
За процесуального керівництва прокурорів Старовижівського відділу Ковельської місцевої прокуратури працівники поліції затримали мешканця села Сереховичі, який збував канабіс.

Про це повідомляє пресслужба Волинської області.

Упродовж травня-червня 2020 року правоохоронці зафіксували два епізоди збуту волинянином цього наркотичного засобу. Йому повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, а також незаконному збуті особливо небезпечних наркотичних засобів.

У кримінальному провадженні призначено низку експертиз. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, однак прокурори подали апеляційну скаргу на ухвалу суду, домагаючись взяття його під варту.

Довідково: санкцією ч. 2 ст. 307 КК України за незаконне придбання, зберіганні та збут особливо небезпечних наркотичних засобів передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus