USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Заварова звільнили з посади головного тренера «Арсенала»

28 Січня 2010 13:56
Олександра Заварова звільнено з посади головного тренера київського «Арсенала»: головним тренером команди призначено В\'ячеслава Грозного.
Рішення прокоментував віце-президент ФК «Арсенал» (Київ) Віктор Головко: «Так, буквально щойно правління клубу прийняло таке рішення. В суботу команда «Арсенал» (Київ) в основному складі, згідно з графіком, виїжджає на другу частину зимових зборів у турецьку Анталію, де продовжить підготовку до другої весняно-літньої частини чемпіонату України. У неділю до Туреччини прибуде президент «Арсенала» Вадим Рабинович і адміністрація клубу, щоб представити нового головного тренера В\'ячеслава Грозного і нову тренерську групу. Рішення прийнято тільки з однією метою - поліпшити спортивні досягнення столичного «Арсенала». Перед новим тренером керівництво поставило одна головне завдання: досягнення «єврозони» вже в нинішньому сезоні!.. У найближчі дні президент клубу «Арсенал» Вадим Рабинович обов\'язково ознайомить ЗМІ із ситуацією в клубі та прокоментує прийняті рішення». Після 16 турів київський «Арсенал» знаходиться на 9-ій сходинці в Чемпіонаті України. Команда набрала 20 очок, – передає Sportanalytic.com .
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus