USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Збірна команда гумористів з Луцька і Тернополя «Западенці» виступила у «Лізі Сміху»

5 Квітня 2024 18:54
Минулої п’ятниці, 29 березня, команда луцьких гумористів «Замок Любарта» та команда з Тернополя виступили у шоу «Ліга сміху. Волонтерський десант 3» з новою назвою «Западенці».

Склад команди: Владзьо, Віталік Тильний, Назар Пащук та Володимир Тишкун.

За період повномасштабної війни хлопці дали понад 220 благодійних концертів під назвою ППО-шоу, тобто Патріотично Позитивне Об’єднання. Усі кошти, виручені під час концертів, були спрямовані на закупівлю необхідних для наших воїнів речей.

«Приходьте на наші концерти, донатьте та підтримуйте армію. Автомобілі, дрони та будь-які запити, які надходять від військових, ми намагаємось виконувати в міру своїх можливостей. До того ж, Владзьо з перших днів війни виготовляє тушкованки для війська та інші смаколики», – зазначають учасники команди.
Нагадаємо, з 8 березня розпочався новий сезон проєкту «Ліга Сміху. Волонтерський десант 3» від Студії «Квартал 95». Щоп’ятниці о 20:00 найкращі гумористи України з’являтимуться в ефірі з конкретною благодійною метою.

Зауважимо, команди-учасники більше не змагаються за кубок переможця. Їхня ціль – допомога українським бійцям на фронті. Зокрема, у кожному випуску одна з чотирьох команд виборюватиме право доставити військовим вантаж з необхідною допомогою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Орест Показати IP 6 Квітня 2024 01:04
"Западенці" - це що за "хрєнь". То були "шуткі квартала", тепер "западенці". Майте самоповагу, гідність.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus