USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25

Збиває сметану, порає худобу та вишиває: пенсіонерка з Волині стала блогеркою у ТікТок

14 Лютого 2022 19:54
67-річна жителька села Люб’язь Камінь-Каширського району Тетяна Кузьмич знімається для соціальної мережі ТікТок.

Відео про Балавчиху, як називають пенсіонерку в селі, набирають тисячі переглядів. Про це Суспільному розповів її 17-річний онук Назар Кузьмич.

Для ТікТок пенсіонерка знімається вже пів року.

Онук Тетяни Кузьмич каже: спочатку завів сторінку в соцмережі для себе, але вона не набирала популярності. Ситуація змінилася після першого ж відео, на якому він показав життя своєї бабусі.

Знімання найчастіше відбуваються спонтанно. Онук фільмує, як бабуся робить буденні хатні справи. Перше відео, де блогерка Тетяна працює в хліві і підіймає мішок картоплі, набрало вже понад мільйон переглядів.

«Інструкція, як бабуся збиває сметану, набрала 300 тисяч переглядів. Як прийшла з магазину – 30 тисяч переглядів. Відеоролик, як баба топче спину своїй подрузі, набрав 100 тисяч. Як ставили на стіл «битий» сир – 600 тисяч», – розповів режисер роликів.
Тетяна Кузьмич каже: зніматися у відео їй подобається, бо має з онуком одне хобі – блогерство. Додає: в них з Назаром схожі характери, тому і знайшли спільне хобі. До знімань жінка також залучає друзів та сусідів. Каже: стала популярною, бо у роликах показує справжнє сільське життя.

Усе життя жінка працювала зоотехніком. Нині в господарстві тримає корову, яка теж іноді стає героїнею роликів.

Як розповів Назар, відео про Балавчиху мають схвальні відгуки від підписників. Щодня хлопець разом із бабусею читають коментарі від глядачів та тішаться, що щоденне сільське життя цікаве користувачам соцмереж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олена Показати IP 14 Лютого 2022 21:40
В мене бабуся поки тільки торги на Віоліті опанувала, але може й ми скоро до Тік Току доберемося, тим більше, що вона віртуозно вишиває і знає купу приповідок
Ярік Показати IP 15 Лютого 2022 10:17
Поліщуки передивились раннього Діму Варварука

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus