USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зеленський провів телефонну розмову з Трампом

25 Липня 2019 20:25
Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президентом США Дональдом Трампом.

Про це повідомляє прес-служба голови Української держави.

Трамп привітав Україну з успішним проведенням вільних і демократичних парламентських виборів, а Зеленського — з упевненою перемогою партії «Слуга народу».

Президент США висловив переконання, що оновлена українська влада зможе швидко покращити імідж України, завершити розслідування корупційних справ, які стримували взаємодію між Україною та США.

Він також підтвердив незмінну підтримку з боку США суверенітету та територіальної цілісності України й готовність американської сторони всебічно сприяти реалізації масштабної програми реформ в Україні.

Зеленський подякував Трампу за лідерство США у збереженні та посиленні санкційного тиску на Росію.

Президенти домовилися предметно обговорити практичні питання українсько-американської взаємодії під час візиту Зеленського до США.

У Twitter Зеленський написав, що «мав чудову розмову телефоном з Трампом».

«Вдячний за постійну підтримку нашого суверенітету та територіальної цілісності України, а також за готовність США підтримати амбітну програму реформ у нашій країні», — наголосив Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Навуходоносор Показати IP 25 Липня 2019 20:35
Видимо разговор шел о запредельных тарифах на коммунальные услуги для украинцев...
Споживач Показати IP 26 Липня 2019 07:21
"Запредельные"-це які?Люди платять виключно за те,що споживають.А для цього є всі можливості.Менше спожив,менше заплатив.Комунізму НЕ БУДЕ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus