USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ахметова намагаються втягнути у держпереворот в Україні, – Зеленський

26 Листопада 2021 12:36
Українського олігарха Ріната Ахметова намагаються втягнути в спробу державного перевороту в Україні.

Про це під час пресконференції 26 листопада заявив президент України Володимир Зеленський, пише Бабель.

«У нас є не тільки агентурна інформація, у нас є навіть звукова інформація, де представники з України з представниками Росії обговорюють участь Ріната Ахметова в державному перевороті в Україні, що буде залучено мільярд доларів тощо», – розповів він.

На думку Зеленського, це «підстава» бізнесмена Ахметова.

«Я вважаю, що це операція, його втягують у війну проти держави Україна. Вважаю, що він розпочав її, вважаю, що, на жаль, це буде його велика помилка, тому що не можна воювати проти свого народу, проти президента, який обраний народом України», – наголосив він.

Також Зеленський уточнив, що під словами «представники Росії» він має на увазі співробітників російських спецслужб, які говорять із «деякими товаришами з України», що нібито суспільство готове і потрібно «донести інформацію, що нині Рінат Ахметов готовий включитися в питання «зміни чинного президента».

«Я вважаю, що він може навіть про це не знати, а може і знати. Я запрошую Ріната Ахметова на Банкову послухати ту інформацію, якою можна поділитися, або до відповідних органів, де він може сприймати цю інформацію. Мені здається, що це важлива інформація для нашого суспільства», – додав президент.

Водночас Зеленський запевнив, що він – «не Янукович», і втікати з України не збирається.

«І не Порошенко – на загибелі людей «Небесної сотні» на бульдозер вилазити теж не буду. Буду в ці дні очікувати всіх тих, хто там збирається, і з задоволенням працювати на Банковій», – сказав глава держави.

Окрім цього, Зеленський заявив, що не вірить у державні перевороти, як і в те, що «Ахметов побіжить».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Хі хі хі Показати IP 26 Листопада 2021 12:40
95 квартал... як завжди дешеве шоу.
Платник податків до Хі хі хі Показати IP 26 Листопада 2021 13:01
Не таке вже й дешеве
Фіма Показати IP 26 Листопада 2021 12:59
Чим гірше економічний стан народу, тим більше має бути ворогів як і зовнішніх так і внутрішніх ворогів держави, все прям як по підручнику.....
Анонім Показати IP 26 Листопада 2021 13:30
Зеленський складає враження щирої і порядної людини. Мені б хотілося,щоб йому не завадили відбути свій президентський термін до кінця,оскільки він точно не гірший як мінімум за Порошенка, Кравчука,Кучму. Його обрали демократично, ніяких злочинів як янукович він не вчиняв,тому треба дати можливість президенту реалізувати свою програму,з якою він ішов в президенти,а за законом на це дається 5 років. Якщо хтось хоче здійснити державний переворот,то це буде злочин не тільки проти президента і держави,а й проти великої кількості населення,яке голосувало за цю владу і чекає виконання передвиборчих обіцянок від неї,строк повноважень якої ще 2,5 роки.
Попандопуло до Анонім Показати IP 26 Листопада 2021 15:00
Розсмішив...
Анонім до Попандопуло Показати IP 26 Листопада 2021 16:08
То просто платний бот скопіював методичку і скинув в коменти. Навряд він сам цю маячню читав, бо психічно повноцінна людина такого не напише.
Клава Показати IP 26 Листопада 2021 14:02
незрозуміле турне на Близький Схід, зустрічі з другорядними шейхами, збиття в Ірані українського авіалайнера (не виключено: за участі російських спецслужб, котрі прорахували, що Схід - справа тонка), тривала відсутність гаранта, блокування супостатом його повернення незрозумілим трафіком.. офшорний скандал.. "вагнергейт", коли відповідальність за її зрив лягає на старшого над секретарками.. заперечення інформації про скупчення військ супостата в очікуванні замерзання боліт.. непосильні для злиденної країни витрати на святкування полудня віку в Синьогорі Єрмака з незрозумілими повноваженнями.. чи недостатньо проколів ?..
Чесний Корупціонер Показати IP 26 Листопада 2021 14:04
А нам на що жити? Нас сотні тисяч. Ми армія.
Клаві Показати IP 26 Листопада 2021 15:22
Ой, не сміши... Супостата.
Ок Показати IP 26 Листопада 2021 16:15
Всё решат в Вашингтоне
Анонім до Ок Показати IP 26 Листопада 2021 17:19
А ТЕБЕ ТО ЛАПОТЬ ЧТО ДО ТОГО?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus