USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зеленський запропонував зробити безоплатним навчання для дітей медиків, які померли від COVID-19

4 Листопада 2020 14:40
Президент України Володимир Зеленський доручив розробити проєкт закону, згідно з яким діти медпрацівників, які померли від ускладнень після COVID-19, зможуть здобувати вищу освіту за державний кошт.

Про це повідомляє Interfax-Україна з посиланням на пресслужбу президента.

Дітей медиків, у яких загинули один або обоє батьків, прирівняють у пільгових правах із тими дітьми, у яких батьки померли в зоні проведення бойових дій на Донбасі або ж у госпіталі після отриманих поранень на фронті. Йдеться про право навчатися у вищому навчальному заклад за державний кошт.

Читати також: «Сказав, що Бога не існує»: Зеленського попросили підтримати дітей лікарів, які загинули під час пандемії

«Медики сьогодні перебувають на передовій боротьби з поширенням коронавірусу в нашій країні. Як і наші військові на фронті, лікарі в прямому сенсі слова рятують життя громадян, інколи навіть ціною власного життя. І в них залишаються діти, які також потребують підтримки. Тому Українська держава стоятиме на захисті інтересів дітей медиків, які загинули внаслідок коронавірусної хвороби», – сказав керівник Офісу президента Андрій Єрмак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus