USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Земля здригалася від болю: на Волині попрощалися з десантником Олександром Смідюком

18 Листопада 2022 11:23
У селі Воля Любитівська попрощалися із загиблим на війні волинянином Олександром Смідюком.

Про це повідомили у Колодяжненській громаді.

«Земля здригається від болю... Небо похмуре... Вітер морозний віє сумом і болем... В жалобі вся Колодяжненська громада припадає навколішки до землі, рясно встеленої осінніми квітами, віддаючи останню шану справжньому сину України, нашому славному воїну, якого сьогодні ми провели в останню дорогу. Ще один житель нашої громади, уродженець с. Воля Любитівська, наш мужній захисник поповнив ряди небесного легіону – Герой Олексаендр Володимирович Смідюк.

Він не стояв осторонь і під час антитерористичної операції на сході, і, не зволікаючи та не задумуючись, пішов захищати нас з вами і тепер.

Олександр був призваний Ковельським РТЦК 09.03.2022 року і служив гранатометником І парашутно-десантної роти І парашутно-десантного батальйону 25 Окремої повітряно-десантної бригади.

Не довго судилось прожити Олександру, не з такого приводу мріяли сестрички пекти йому коровай, проте безглузда війна внесла корективи і забрала життя у нашого земляка, забрала брата у сестричок, забрала внука у бабусі, забрала спокійного, доброго, працелюбного односельчанина, товариша, знайомого...

Усією громадою висловлюємо найщиріші співчуття рідним і близьким покійного...

Спи спокійно, наш небесний Янголе... Нехай твоя душа, Олександре, знайде вічний спочинок у Царстві Небеснім», – йдеться у повідомленні.

Як ми писали, 34-річний Олександр Смідюк загинув від тяжких поранень на Донеччині.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Вічна пам’ять і шана Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus