USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Землю на 3 дні накриє магнітна буря: як пережити найнебезпечніший удар

23 Серпня 2021 23:29
Магнітні бурі в серпні 2021 найсильніший удар приберегли наостанок: 24 серпня, 25 серпня і 26 серпня на людей очікують сильні геомагнітні збурення.

Про це повідомляє УНІАН.

Геомагнітні бурі небезпечні для людини, адже змінюють біоритми організму. Магнітна буря впливає на органи дихання, центральну нервову систему, здатна спровокувати проблеми зі серцем і навіть викликати передчасні пологи.

Тому людям із ослабленим здоров’ям (похилого віку, вагітним, пацієнтам із хронічними хворобами та ін.) варто бути особливо обережними, коли магнітні бурі в серпні 2021 виходять на свій пік.

Магнітна буря 24 серпня 2021 року за силою своєю досягне трьох-чотирьох балів. Особливо небезпечний час – ніч. Тому перед сном варто прийняти розслаблювальну ванну, випити заспокійливий трав’яний чай і в цілому постаратися лягти вчасно (щоб на сон залишилося мінімум сім годин).

Магнітна буря 25 серпня 2021 року вже до вечора закріпиться на позначці в чотири бали. NASA попереджає, що планетарний індекс підскочить до 15 (його норма – 5). Тому наприкінці робочого дня ймовірні проблеми з концентрацією, запаморочення, нервозність і занепад сил. Напружуватися в цей час не варто, особливо, якщо людина відчує задишку, нудоту або тахікардію.

Магнітна буря 26 серпня 2021 року стане найскладнішим періодом: ослаблений у попередні дні організм буде особливо вразливий. Ймовірно також погіршення психологічного стану.

Тому найближчими днями рекомендується:

- знизити фізичну активність;

- щоб уникнути проблем зі згортанням крові, можна прийняти аспірин, а для зміцнення нервової системи – настоянку півонії, пустирника, валеріани;

- компенсувати процеси окислення, які прискорюються під час магнітних бур, допоможе аскорбінова кислота;

- для поліпшення кровообігу мозку можна спробувати легкий масаж шийно-комірцевої зони;

- у робочі приміщення потрібно забезпечити постійний приплив свіжого повітря;

- з меню прибрати жирну й солону їжу, алкоголь і кофеїн.

Відзначимо, що магнітні бурі у вересні 2021 почнуться вже з перших чисел. Так, магнітна буря 2 вересня 2021 року за силою удару оцінюється в три бали. А магнітна буря 3 вересня 2021 року вже буде силою в чотири бали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus