USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Журналіст Волинських Новин став свідком злочину

20 Вересня 2013 15:45
Лучанину так сподобалося взуття нового знайомого, що він, не вагаючись, вирішив його забрати собі. Силоміць .
Журналісту Волинських Новин «пощастило» бути свідком цього інциденту.

«Близько 11 години вечора ми відпочивали з друзями у власному дворі. Несподівано почули, що кричить якийсь чоловік. Обернувшись, побачили, що двоє молодиків, які належать до так званої субкультури «гопник», повалили на землю чоловіка. Опісля один із них копнув його в живіт, в той час як інший зняв кросівки. Буквально через секунду обоє зникли в гаражах», - розповідає журналіст.

Як згодом з'ясувалось, молодики познайомились під час відпочинку в кафе «Меркурій».

Постраждалий звернувся із заявою до правоохоронців.
Міліціонери оперативно затримали зловмисників, і через деякий час вони уже давали свідчення у кабінеті слідчого. Виявилось, що один крадій у минулому був судимий. З власних джерел Волинським Новинам стало відомо, що кросівки правоохоронці знайшли у квартирі одного з крадіїв.

Ймовірно, зловмиснику, який раніше мав судимість, «світить» ув’язнення. Іншому співучаснику злочину, швидше за все, дадуть умовне покарання.

В міліції незабаром нададуть коментарі стосовно цього злочину.

До слова, схожий злочин нещодавно стався у в парку обласного центру, - повідомили у прес-службі волинської міліції. Двоє товаришів там проводили своє дозвілля. Час минав непомітно, і згодом від випитого спиртного хлопці добряче захмеліли. Саме в цей момент зловмисник вподобав кросівки свого товариша.

Він попросив, щоби той віддав йому взуття, однак потерпілий відмовився це робити. Тоді спритник пригрозив товаришеві фізичною розправою. Злякавшись, останній зняв кросівки та віддав товаришеві.

Спочатку потерпілий думав, що той отямиться та поверне йому взуття. Однак марно. Через дев’ять днів чоловік усе ж звернувся із заявою до правоохоронців.

Оскільки крадій у минулому був судимий, то його добре знали і дільничні інспектори міліції. Тож затримати зловмисника було неважко, і через деякий час він уже давав свідчення у кабінеті слідчого. Кросівки також вдалося вилучити та повернути власнику.
Затриманий пояснив, що на такий вчинок зважився через те, що не мав якісного взуття, адже нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.
Наразі у справі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Олександр Показати IP 20 Вересня 2013 16:21
Яка ще субкультура. Коли уже належність до бидла стала культурою
загреб Показати IP 20 Вересня 2013 16:24
Гопник бил с редакции Волинских новин?
квак до загреб Показати IP 20 Вересня 2013 16:27
розуй очі - де таке пише?
загреб Показати IP 20 Вересня 2013 16:59
Слухи ходили что кросовки потом нашли в редакции Волинских новин.
Кава до загреб Показати IP 21 Вересня 2013 13:06
А може в тебе вдома?
Факт Показати IP 20 Вересня 2013 17:14
Прикольно: вкрав кросівки - посадять. Брав хабарі (http://www.volynnews.com/news/extreme/zasudyly_chynovnyka_volynskoyi_oda/)- бери дальше.
правдивий Показати IP 20 Вересня 2013 18:15
ОБУРЕНИЙ! Оці всі гопники (кончене бидлоття) - це виродки, що зявились завдяки тому, що перевелись нормальні мужики! А чи не можна зібратись тим самим каратистам, боксерам,теквандистам, що пропагують здоровий та спортивний спосіб життя, і відловлювати цю нечесть по дворах і закутках! Ну де ВИ? Ваші діти теж будуть рости в одному середовищі з цими виродками!
Бодя Показати IP 21 Вересня 2013 14:28
ну неможе нормальний адекватний чоловIк ходити в таку кафе-ригаловку як меркурIй!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus