USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Журналісти «спіймали» Саакашвілі у Мюнхені: сьогодні там виступає Порошенко

16 Лютого 2018 13:16
Сьогодні, 16 лютого, зранку екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі перебуває у аеропорту Мюнхена. Цього ж дня у Мюнхен має завітати президент України Петро Порошенко.

Журналісти ТСН випадково зустріли його в транзитному терміналі.

Політик був сам, без соратників та охорони. Вдягнений був у зім'яте пальто, джинси і кросівки з білою підошвою. На запитання, що він робить в Мюнхені, Саакашвілі відповів, що їде з Амстердама до Брюсселя. На запитання, чому він сам, відповів, що завжди ходить без охорони.
Зазначимо, що сьогодні В Мюнхені відкривається світовий форум із безпекових питань. 20 очільників держав та урядів, міністри оборони та головні дипломати країн у неформальній атмосфері мають обговорити головні виклики світу. Від України у роботі форуму візьмуть участь Петро Порошенко та Павло Клімкін. Президент України виступить із промовою сьогодні ввечері.

14 лютого у Нідерландах Саакашвілі вже отримав документ, що дає йому право жити й працювати в Євросоюзі

Міхеілу Саакашвілі видали документ, що дозволяє йому перебувати та працювати на території Євросоюзу.

Нагадаємо, 12 лютого в Києві У Києві затримали Саакашвілі лідера "Руху нових сил" Міхеіла Саакашвілі затримали в ресторані "Сулугуні" на Музейному провулку. У Державній прикордонній службі наголосили, що політик порушив міграційне законодавство України і буде депортований до країни попереднього перебування. У підсумку Саакашвілі був доправлений до Польщі.

Його перевозили літаком Beechcraft Premier I польської компанії "Джетсторі". Вартість перельоту склала 8,5 тисяч доларів. Процедур держзакупівлі послуги для транспортування політика в реєстрах немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus