USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зловмисники викрали авто у Луцьку

3 Січня 2013 12:16
Хлопці поцупили автомобіль, який власник лишив біля державної установи. Один із зловмисників – неповнолітній.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, 1-ого січня ввечері до чергового Луцького РВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про те, що в cелі Підгайці Луцького р-ну невідомі особи незаконно заволоділи автомобілем «ВАЗ 21011».

Як повідомив власник автомобіля, свій транспортний засіб він залишив поблизу сільської ради близько 6-ї години ранку. Коли ж повернувся ввечері, машини не було.

Вже за декілька годин машину помітили біля одного із місцевих закладів. Двоє осіб, сівши у чуже авто, попрямували у невідомому напрямку.

Правоохоронці розпочали переслідування автомобіля. Як тільки юнаки запідозрили щось не ладне, намагалися зникнути. На одній із місцевих вулиць, автомобіль занесло і він опинився в кучугурі снігу. Хлопці подалися навтьоки, однак, вже за декілька хвилин вони все ж були затримані.

Втікачами виявилися місцеві юнаки віком 22-х та 16-ти років. Свій вчинок пояснили просто: «Взяли, щоб покататися».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus