USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Знайти роботу можна буде й у центрі Луцька?

14 Вересня 2009 11:35

У передвихідний день 11 вересня на центральному майдані Луцька фахівці міського центру зайнятості розгорнули мобільний центр профорієнтації. Про це інформують «Волинські Новини».

У лучан та гостей міста, за повідомленням сайту Волинського обласного центру зайнятості, захід викликав неабиякий інтерес, адже люди звикли на майдані бачити лише намети із агітацією політичних партій та прилавки з морозивом і книгами.
Акція мала на меті презентувати послуги державної служби зайнятості, представити інформацію про вільні робочі місця не лише у місті Луцьку, а й у Волинські області загалом, ознайомити із ситуацією на ринку праці.
Особливо зацікавила перехожих можливість проходження професійного тестування. Активними учасниками його стали студенти, які із задоволенням проходили профдіагностичне обстеження та визначали професійні здібності і нахили, відкривали нові таланти. А ще бажаючі брали участь у підготовці та написанні резюме, отримували корисні поради фахівців служби зайнятості щодо пошуку роботи. Ця інформація допоможе їм  ефективно презентувати себе на ринку праці.
Подібні акції будуть проводитися в обласному центрі щотижня
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Аlex Показати IP 14 Вересня 2009 15:07
Написали б ще в які дні і години.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus