USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ЗНО-2014: абітурієнти зможуть складати тести на «замовленій» мові

30 Грудня 2013 16:44
Під час зовнішнього незалежного оцінювання у 2014 році абітурієнти матимуть змогу отримати зошит для складання тестів мовами національних меншин.

Про це під час прес-конференції повідомила директор Українського центру оцінювання якості освіти Ірина Зайцева, передає УНН.

“Ми звертаємо увагу тих учасників ЗНО, які виявляють бажання складати тести мовами нацменшин. При складанні тесту вони отримують зошит саме тією мовою, яку замовили. Два роки тому ми видавали два зошити – українською мовою і мовою, яка замовлена. У минулому році ми відмовились від цієї практики – це дуже суттєва економія державних коштів”, - сказала вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus