USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Знову страшна звістка: на Харківщині загинув Герой з Волині Руслан Волох

17 Березня 2023 12:42
Страшна звістка сколихнула Старовижівську громаду. У бою з окупантами загинув житель села Поліське Руслан Волох 1976 року народження.

Про це повідомили у громаді.

Військовий загинув 11 березня 2023 року у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Гряниківка Куп’янського району Харківської області.

«Неможливо підібрати слів, щоб заспокоїти зранені душі рідних та близьких... Це велика втрата для нашої громади та України. Щиро співчуваємо рідним та розділяємо з ними це непоправне горе!» – висловлюють співчуття у громаді.

Про дату, час зустрічі та поховання загиблого Героя буде повідомлено додаткового.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Вічна пам’ять, честь та шана Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus