USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Зниклих біля Стиру хлопчиків під водою не знайшли. ФОТО

3 Січня 2013 09:14
Підводні пошуки хлопчиків, які пішли кататися до Стиру і не повернулися, вирішили здійснювати за локальними викликами після опрацювання слідчими органами різних версій щодо можливих місць знаходження тіл дітей.

Про це повідомили на сайті ТУ МНС у Волинській області.

Нагадаємо, двоє дітей 8-и та 10-річного віку пішли кататись на санках до Стиру і зникли. На березі річки знайшли їх санки та рукавичку, тому головною версією зникнення діток вважається їх утоплення.

Станом на 16 годину 2 січня водолази пошуково-рятувальної служби ТУ МНС області обстежили майже 2 кілометри русла річки Стир вниз за течією.

Роботу водолазів ускладнювали велика глибина русла, сильна течія і низька температурою води, яка сягала приблизно 2 градусів вище нуля.

Окрім того, щоб здійснити занурення, в льодяному покрові розрізали ополонку, в яку і пірнали водолази. Однак, у річці тіла дітей рятувальникам знайти не вдалося.

А пошуки дітей під водою вирішили здійснювати «за локальними викликами після опрацювання слідчими органами різних версій щодо можливих місць знаходження тіл дітей». Такі дії погодили з батьками зниклих дітей, місцевою владою, громадою і працівниками міліції.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мама Показати IP 3 Січня 2013 19:47
боляче це читати.... у мене закрадається думка, що діти живі, бо санки...санки під воду не пішли...чомусь.. моліться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus