USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Золоті медалі волинян до Великодня

11 Квітня 2015 22:00
Особисто-командний Чемпіонат України з рукопашного бою під гаслом «Зупинимо агресію» відбувався напередодні Великодня, з 9 по 11 квітня, у Житомирі.

У змаганнях взяли участь близько 200 учасників, які представляли 14 обласних збірних нашої держави з цього виду двобоїв. До складу більшості команд увійшли спортсмени зі значним досвідом виступів як з рукопашного бою, так і з «суміжних» видів єдиноборств – боротьби самбо та дзю-до, панкратіону, боксу, карате, кік-боксингу. Така насичена тактико-технічна палітра учасників Чемпіонату порадувала численних глядачів яскравими та видовищними двобоями.

Окрасою турніру стали й поєдинки за участі волинських спортсменів. До складу збірної команди Волинської області цьогоріч увійшли бійці, які стали переможцями та призерами нещодавно проведеного в Луцьку Всеукраїнського турніру з рукопашного бою «РУБІЖ 2015».

Плідна співпраця волинських тренерів і спортсменів дозволила досягнути високого та гідного результату – наша збірна виборола ІІ-ге загальнокомандне місце на Чемпіонаті України з рукопашного бою 2015 року. Перша сходинка п’єдесталу дісталася команді Дніпропетровської області, третє місце посіли постійні друзі-суперники волинян – бійці Чернівецької області.

Змагання в особистому заліку в окремих вагових категоріях дозволили здобути безцінний досвід та вдосконалити спортивні навички надзвичайно перспективним молодим вихованцям спортивного клубу «Воїн» та товариства «Динамо» Михайлу Семенюку та Євгену Ткачуку (вагові категорії до 60 та до 65 кілограмів, тренери - Андрій Зінчук, Сергій Рехлюк, Петро Пантік). Добру тактико-технічну підготовку та прагнення до перемоги продемонстрував і вихованець спортивного клубу Луцького національного університету Сергій Нінітчук (тренер - Олександр Панасюк).

Визначальною складовою загальнокомандного успіху волинських спортсменів стали наступні результати: 4-ті місця Дениса Рудого (до 75 кілограмів, «РУБІЖ», тренер Сергій Гузов) та Владислава Ковальчука (до 90 кілограмів, «Воїн», тренер Андрій Зінчук), бронзові нагороди Арсена Безкоровайного (до 70 кілограмів, «РУБІЖ», тренер Сергій Гузов) та Дмитра Мартинюка (до 80 кілограмів, «Воїн», тренери Сергій Рехлюк та Андрій Зінчук).

Срібну медаль змагань виборов Дмитро Щурук (до 65 кілограмів, «Тайфун», тренер Сергій Трикоз).

Чемпіонами України з рукопашного бою 2015 року стали волиняни Дмитро Коваль та Андрій Супрунюк (до 75 кілограмів та до 80 кілограмів, «РУБІЖ», тренер Сергій Гузов).


Такий результат підтвердив наявність на Волині талановитих спортсменів, високопрофесійних тренерів, здорової спортивної конкуренції, високого патріотизму та відповідальності за високе реноме волинського спорту.

Фотографії з сайту Спортивний Житомир.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus