USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зруйнований «Рай»: показали наслідки пожежі у Каліфорнії

20 Листопада 2018 14:04
Найбільша в історії штату Каліфорнія пожежа вже забрала життя 80 людей, ще 1200 вважаються зниклими безвісти. Вогняна стихія не розбирала, де живуть актори, співаки та телезірки, а де – прості американці, повідомляє 24 канал.

Містечко Парадайз у США, що у перекладі з англійської означає «Рай», було справді райським куточком – до того, як сюди прийшов великий вогонь. Серед 27 тисяч мешканців чи не кожен другий – знаменитість: актори, співаки, моделі.

Кім Кардашьян, одна з американських телезірок, мала тут дім. Вона встигла покинути містечко, коли там вже почала вирувати стихія.

«Це був справді шалений тиждень. Наш будинок у Парадайзі зруйновано, як і будинки сотень та тисяч моїх сусідів. Варто віддати належне усім, хто боровся з вогнем», – розповіла американська телезірка.

Вогонь знищив будинки Майлі Сайрус, Леді Ґаґи та Джерарда Батлера. Кіноактор, відомий своєю грою у фільмі «Привид опери» та багатьох інших, повернувся до містечка Парадайз одразу після того, як вогонь вдалось приборкати.

«Важко добрати слів, коли ти бачиш, що на місці, де був твій дім – цілковите згарище», – сказав місцевий мешканець Біл Рок. Він один з небагатьох, хто залишився в Парадайз і не лише не побоявся стихії, ба більше – самостійно взявся її приборкувати. Його будинок єдиний уцілів на всій вулиці.

Біл Рок – один з небагатьох, хто залишився в Парадайз

Серед постраждалих від стихії є й українці: мати і доньку вогонь ледь не застав у їхньому авто. Вони якраз намагались втекти з округу, коли полум'я тільки почало вирувати. Юна Кароліна Проценко зняла все на свій телефон.

Цю пожежу назвали найбільшою в історії штату Каліфорнія. Майже 10 тисяч будинків зруйновано. Щоб відновити містечко Парадайз знадобляться роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus