USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Звільнився директор Волинського обласного центру зайнятості

15 Липня 2022 14:42
Керівник Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк пішов з посади. Як зізнається, рішення далося йому нелегко.

«За п’ять з половиною років разом з командою нам вдалося зробити чимало у сфері зайнятості. Разом ми реалізовували цікаві проєкти, допомагали волинянам знайти роботу, відкрити власну справу чи опанувати нову сферу. Однак за теорією ефективного менеджменту керівник найбільш ефективний на посаді лише п’ять років. Я ж уже перетнув цю позначку, тому рухаюся далі», – повідомив чиновник у мережі.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Роман Романюк поінформував, що причина звільнення – пропозиція іншої посади. Нове місце роботи поки що він не розголошує.

«У кожного в житті є різні зміни, і я вважаю, що треба не засиджуватися в зоні комфорту, а знаходити в собі сили, щоб кидати виклик самому собі. Маю сьогодні іншу пропозицію, де, вважаю, зможу реалізувати свій рівень досвіду і знань більш ефективно. Сьогодні готовий вийти із зони комфорту і докласти зусилля для нашої великої та єдиної мети – миру і перемоги. Думаю, що зовсім скоро все дізнаєтесь», – зазначив він.

До слова, Роман Романюк також повідомив, що до призначення нового директора, обов’язки виконуватиме його заступник.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Ірина Показати IP 15 Липня 2022 15:22
Я теж думаю, що люди з такими нащадками довго не працюють на таких посадах, їх чекають набагато цікавіші(прибутковіші) посади. Принаймні мене зовсім не здивує нове призначення...
Всезнайко Показати IP 15 Липня 2022 15:24
Невже, на передову поїде?
2014 до Всезнайко Показати IP 15 Липня 2022 16:46
Не поїде. 2014 рік показав, ху із ху.
Нема про що казати ! Показати IP 15 Липня 2022 15:52
То з тої кагорти безхребетних пристосуванців які будьоновкою крутять, як циган кіньми ! За той час тільки то й робив, шо там лизнув, там підмазав, там розстелився . А то фото на ганку адміністрації одного з Президентів він уже забув ? Хамелеон, перекотиполе, яничар, пристосуванець - без жодних моральних і політичних устоїв. Як дітей виховувати будеш ?
Анонім до Нема про що казати ! Показати IP 15 Липня 2022 17:37
Підтримую. Роман Романюк - як дід Щукар з "Поднятой целіни" Шолохова. "Я тоже за советскую власть, но пусть она пока будет только в сосєднєй станице". Скільки партій поміням цей слизняк!? Сам не знає. Даремно потрачене молоде життя. Краще б асфальт клав лопатою 60х80.
ПРЕСА Показати IP 15 Липня 2022 16:12
У 14 - му році, коли раша забрала Крим і розпочалась війна, Роман був депутатом міської ради. одного разу мова в місцевих ЗМІ зайшла про те, що Вітчизну мають захищати всі, Роман сказав, що "... я ще тут потрібний, у міській раді, бо є багато невирішених проблем...". Як бічите, без його широкого лоба і потужних звивин нічого не вирішувалось. Яскравий приклад нічим не підтверджених амбіцій. А депутат Козюра зразу склепав третю дитину, бо існували такі пільги (звільнення від призову багатодітний тато, бля). Такі вони "захисники Батьківщини - хУєві. Слава Україні!!!
неКомуніст до ПРЕСА Показати IP 16 Липня 2022 14:07
в 2014 коли почалась війна, думав, вся команда Порошенка, а тим більше молоді, червонощоки, м"язисті і підкачані члени його штабу, як комуністи в 1941-му, підуть першими записуватись в добровольці на фронт....Думаєте - Романюк пішов ? Дзуськи....Вишиванку, правда, вдягав на свята - тут треба йому віддати належне..
Фермер Показати IP 15 Липня 2022 17:08
Пора давно чиновників на передову.Все життя сидять в кабінетах
Кореспондент Показати IP 15 Липня 2022 17:59
Скільки мені прийшлося писати і брати інтервю в Романюка. І кожен допис і інтервю були однакові,однотонні, не цікаві.Стояло питання: " Звідки гроші?" Чи то сайти, чи ТБ, чи то газети- всюди Романюк.
До фермера Показати IP 15 Липня 2022 18:02
Згідний, на фронт. Скільки молодих, здорових сидить в кабінетах, а в армію не беруть їх. Не треба зараз така служба.
Депутат Показати IP 15 Липня 2022 19:26
Романюк на виборах набирав голосів що можна порахувати на пальцях руки, а тепер йде на більшу посаду. За які заслуги ? Влада ! Де ваш авторитет ?
Людмила Р. Показати IP 15 Липня 2022 19:27
Поверніть старі кадри
Юра Луценко до Людмила Р. Показати IP 15 Липня 2022 20:04
Віктор Федорович, це Ви ?
Безробітний Показати IP 16 Липня 2022 08:28
Смаленим запахло-звільнивмя! Коли до Семенюка Тараса-хабарника і сраколиза чиновників,черга дійде?
Лучанка Показати IP 16 Липня 2022 09:08
Сіра, обмежена, шаблонна особа. Говорить завченими, стандартними фразами, у формі лозунгів.Не раз по телевізору з пустого в порожнє переливав.Такий собі "камсамолєц".Заточений з дитинства на отримання лівих коштів,пошук посад,де можна нагріти рученята.Карочє ні про що людисько
До Юри Луценка Показати IP 16 Липня 2022 09:28
Коли прийшов на посаду Романюк, звільнив майже усіх працівників , які працювали з Кучмук, набрав нових, не досвідчених,без стажу роботи, і ці люди керували районами, і це в обласний центр зайнятості. Без роботи залишилися професіонали. А скільки звільнив директорів по районах!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus